Ana biztosan nem lesz ott a tizedik világbajnokságon, de megvan ki pótolja

Az OG rendkívül rövid összejövetel után búcsúzott Anathan ‘Ana’ Phamtól, így egy játékost hagyott a TI10 selejtező előtt.

Érdekes hír látott napvilágot és nehéz eldönteni, hogy komolyan lehet-e venni, de ez úgy tűnik tényleg végleges döntés az ausztrál játékostól. Az OG carryje, Anathan "ana" Pham újfent bejelentette a visszavonulását, és most tényleg lezárhatja a karrierjét. Két hónappal azután közölte a csapattal és a rajongókkal is, hogy újfent felhagy a Dotával, és kilép az OG-től. Ez viszont azért érdekes, mert ugye a legutóbbi két The Internationalt megnyerte velük, majd utána köszönt el tőlük. Most úgy tűnt megint az lesz a forgatókönyv, de ezzel váratlanul keresztülhúzta a kétszeres világbajnok együttes számításait, de természetesen megértik és elfogadják a döntését.

A sztori akkor indult megint útjára, mikor az OG-nak nem sikerült az első szezonban kvalifikálnia magát a ONE Esports Singapore Majorre, ezért hívták újra segítségül a kivételes carryt. Azonban vele a fedélzeten sem sikerült a következő Major, sőt a TI10-re is selejteznie kell majd a csapatnak, ha ott akarnak lenni az év legrangosabb eseményén. Ez a történet nem volt most hosszú életű, hiszen egyszercsak Ana meggondolta magát, és ismét szögre akasztja az egerét.

Talán a két világbajnoki cím számára elegendő volt, hiszen alighanem mindent elért, amit szeretett volna, és bár a csapatot és társaig nagyon kedveli, a játék iránt mégsem érez már akkora szenvedélyt. Egyelőre nem tudni ez ténylegesen a végét jelenti-e a karrierjének, és időközben az is kiderült, hogy kivel igyekeznek pótolni a sztárjátékost:

Szerinted ki érkezhet a helyére?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.