K&H MN3B LoL x Digital Crusade: Bajnoki cím mellé nemzetközi meghívás

A K&H MN3B LoL bajnokára további kihívások várnak, ugyanis szerepelhet egy 10 000 euró összdíjazású nemzetközi tornán.

Csütörtökön befejeződnek a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends rájátszásának küzdelmei, az esti órákban megkoronázzák a harmadik évad királyát. A győztes csapat tagjainak a hatalmas pénznyeremény mellett egy meghívó üti a markát, ugyanis ők képviselhetik Magyarországot a Digital Crusade nemzetközi versenyében.

Mit kell tudni a Digital Crusade nemzetközi LoL versenyről?

A régiós tornán Bulgária, Moldova, Ukrajna és Románia mellett Magyaroszág, mint "wildcard" ország indulhat a selejtezőkön. A K&H MN3B LoL győztesének nem kell részt vennie a kvalifikáción, ugyanis meghívást kap a csoportkörökbe. A Team Plague, Lenovo Legion Honvéd, Golden Fox Esport, KMK Esports négyesből első helyen végző klub mellett a Nexus Gaming ötöse már biztosan ott lesz a mezőnyben, ugyanis a román gárda nyerte az előző kiírást.

Az online csoportkörök augusztus 15-én kezdődnek, itt szurkolhattok majd a K&H MN3B LoL bajnokának. A legjobbak továbbjutnak a Final Fourba, amelyet élőben, Romániában rendeznek meg szeptember 16-17-én. A verseny díjazása 10 000 €, vagyis 3,5 millió forintot osztanak szét a top együttesek között. Ez a meghívás további motivációt jelenthet a K&H MN3B LoL rájátszásába jutott csapatok számára, mindenképp nézzétek majd élőben az összes mérkőzést.

A playoff meccseit élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.