Akciófigyelő: Mentsd meg testvéred életét ebben az ingyenes játékban

Akciófigyelő: Mentsd meg testvéred életét ebben az ingyenes játékban

Újra egy ingyenes játék vár rád, amiben a jó megfigyelőképességed juttathat előre.

Záporoznak tovább az ingyenes videójátékok az Indiegala oldalán, ezúttal a készlet erejéig lecsaphatsz a Sonya: The Great Adventure-re. A "rejtett tárgy" műfajtól ezúttal sem kell elszakadnod, mivel ebben a programban hasonló játékmenet vár rád, mint az Adam Wolfe (Complete Editionben) és a The Last Dream: Developers Editionben.

Sonya: The Great Adventure

A cím alapján gondolhatnátok, hogy egy Hobbit-féle hatalmas kalandra készülhet Sonya, azonban ennél sokkal szomorúbb a helyzet. A főszereplőt és testvérét gonosz erők támadták meg otthonában, amelynek következményeként Lily életereje elhagyta a testét. Az ismeretlen támadók felkutatása és testvéred megmentése lesz az elsődleges feladatod ebben a rövid, könnyed indie programban. 100 gyönyörűen megrajzolt helyszínen kell megkeresned az elrejtett tárgyakat, miközben várhatod, hogy mikor szakítja meg a történetet egy-egy profi szinkronszínészekkel felvett átvezető jelenet. A kutatás közben szövetségesek segítenek Sonyának, aki a történet végén leránthatja az álarcot az ismeretlen gonoszról és megmentheti hőn szeretett húgát.

A Sonya: The Great Adventure megszerzéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtad a játékot, csak le kell tölteni, és máris indulhat a mentőakció testvéred megmentéséért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál mobilon játszani?