VALORANT: Bemutatta a Riot Games az érkező új ügynököt és képességeit

Egy igazi radiant vadász érkezik a harcmezőkre!

Korábban mi is beszámoltunk azokról a pletykákról, amelyek terjedtek a különböző közösségi platformokon. A Grenadier kódnév alatt futó új, 17. VALORANT ügynökről úgy kerültek elhintésre az apróbb infók, mint kenyérmorzsa az éhes kiskacsáknak a parkban, most azonban hivatalossá vált: a Riot Games felfedett minden információt, amire a közösség már egy ideje tűkön ülve várt.

Az érkező ügynök a KAY/O nevet kapta, egy robothős, akinek a jelleme és karaktere teljes egészében a kódneve köré épül. A legtöbb képessége ugyanis egyaránt a gránátok és a robbanások széles palettáját adja az őt választó játékosnak, életének pedig egyetlen célja van: levadászni a radiantokat. KAY/O képességei az alábbiak:

E: ZERO/point

Előkészít egy pengét, ami beleszúródik a legelső felületbe, amit eltalál, felrobban és megsebez mindenkit a robbanás hatósugarában.

Q: FLASH/drive

KAY/O egy vakítógránátot húz elő, majd hajít el. A jobb egérgombbal használva a képességet a villanásig bekövetkező idő lecsökken, 1,6 másodperc helyett mindössze 1 másodpercre van szüksége.

C: FRAG/ment

Egy olyan gránátot tudsz eldobni, amely földet érve többször is felrobban, ezáltal minden robbanással egyenként sérülést okozva a közelben állóknak.

X: NULL/cmd

KAY/O túltöltődik, ami nagy erőkkel ruházza fel őt, és hatalmas energiahullámokat bocsát ki magából. Ha egy ilyen sugár eltalál egy ellenfelet, az rövid ideig suppressed hatás alá kerül. Ha KAY/O a képesség használata közben hal meg, akkor egy destabilizált állapotba kerül, a csapattársak viszont újra stabilizálni tudják őt, ezáltal újraélesztik a karaktert.

A karakterre ráadásul nem is kell sokat várnunk, ugyanis június 22-től kezdve már ott lesz a megszerezhető ügynökök között! 

Nektek hogy tetszenek a képességek, illetve a kinézete alapján? Fogtok neki esélyt adni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!