Elstartolt az R6S EL stage 2 és a magyar adásban ismét elérhetőek a dropok

Elstartolt az R6S EL stage 2 és a magyar adásban ismét elérhetőek a dropok

Mutatjuk, hogy miket kaphatnak a nézők, ha követik a magyar nyelvű közvetítéseket.

A European League az öreg kontinens legnívósabb versenysorozata, így nem véletlen, hogy óriási rá az érdeklődés a rajongók részéről. Itt mérkőzhet meg Európa 10 legerősebb együttese, és az új lebonyolítási rendszernek köszönhetően a Stage 1-ben még csak pontokat lehetett gyűjteni, miközben a Stage 2-ben már az első négy helyezett egyértelműen kijut az augusztusi Six Majorre. Jelenleg az első játéknapot követően így néz ki a tabella:

Legközelebb hétfőn, azaz június 21-én folytatódnak a küzdelmek, és természetesen magyarul is nézhetőek az összecsapások. Az adások alatt pedig elérhetőek a dropok, és a Ubisoft azt is megosztotta, hogy mely operátorokra jönnek új itemek. A tájékoztatás szerint Ash, Nomad és Castle kap Pro League szetteket, miközben Tachankához egy SI 2021-es VIP Bundle gyűjthető be. Összesen tehát 16 item lesz, és mindegyiket külön dobálja a Twitch, viszont a rossz hír, hogy duplicate előfordulhat, így egy itemet akár többször is megkaphat egy ember.

A közvetítéseket nézve 4 óránként jön egy 1 pack, és egy hét alatt maximum 3 packot lehet így szerezni. A Ubisoft kihangsúlyozta, hogy a megtekintett percek száma nem vihető át egyik hétről a másikra, tehát ha már nézett valaki három órát, nem jár csomag az első órát követően, hanem végig kell néznie négy órát a közvetítésből.

A drophoz nem kell más, mint egy regisztrált fiók a Ubisoft oldalán, amihez hozzá kell kötni a Twitch fiókot. Minden ajándékot manuális kell kell lekérdezni majd, és ezek nyomonkövetését a https://www.twitch.tv/drops/inventory oldalon lehet megtenni. Ott pedig elég a Claim gombra kattintani, ha sikerült legalább 4 órán keresztül nézni egy adást. Fontos még az is, hogy ilyenkor csak 24 óráig lesz elérhető a Claim gomb. A jutalom kikérése után nagyjából 48 órán belül megkapja mindenki a packot.

A magyar műsort a Rainbow6Hu Twitch csatornán tudjátok követni hétről hétre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!