K&H MN3B: Fény derült a VALORANT zárt osztályozó kupa első négy résztvevőjére

K&H MN3B: Fény derült a VALORANT zárt osztályozó kupa első négy résztvevőjére

Az első nyílt osztályozó kupán párhuzamosan született papírforma és meglepetéseredmény is.

2021. június 19-én került megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT bajnokságának első nyílt osztályozó kupája. A vigaszágas-kieséses rendszer bár adott némi biztonságérzetet a csapatoknak, a Best of 1 formátumú (az utolsó fordulóban Best of 3) mérkőzések mégis megkövetelték a legnagyobb koncentrációt. Ezáltal végül bár több papírforma eredmény született, meglepetésekből sem volt hiány, íme az elsőként továbbjutó négy csapat, akikkel biztosan találkozunk a zárt osztályozón.

1. továbbjutó: UnderDogs

A B4JK3O – sh3rixx – WindowParkany – bAVAZ1 – mumma négyes többek között a Nice Gamingen jutott túl 1-0 arányban az elődöntőben, majd a Békéscsabai E-sport Egyesület ellen 2-1 arányban bizonyultak jobbnak a felső ági döntőben, így ők vereség nélkül abszolválták a kvalifikációt.

2. továbbjutó: GIWU

A csapat a kiemelési sor miatt eggyel több mérkőzést volt kénytelen lejátszani a felső ágon, de ez sem tántorította el őket, minden mérkőzésüket 1-0, vagy 2-0 arányban nyerték meg, az Illés Akadémia Spiritnek is fejet kellett hajtani az ötös előtt, így ez a csapat lett a felső ági másik továbbjutó.

3. továbbjutó: Békéscsabai E-sport Egyesület

Bár a felső ági utolsó fordulóban még vereséget szenvedtek az UnderDogs csapatától, az alsó ági döntőben már nem mutattak irgalmat. A továbbjutásról döntő találkozón az Illés Akadémia Spiritet fektette két vállra 2-0 arányban a BigDragon – WheelsOnFire – JIB – KELO – DuklORen – s4id – RealFireee névsorral felálló csapat.

4. továbbjutó: Megamix

A GIWU ellen ugyan szintén egy találkozóra voltak a továbbjutástól, de a győzelmet már nem sikerült elérniük. Az alsó ági döntőben az eSport Szombathely gárdája ellen viszont már összejött a győzelem a csapatnak, így PanDany, nflicK, Helpless, crazysound és Kamion is biztosan ott lesz a zárt osztályozón.

A nyílt osztályozók azonban még nem értek véget, június 26-án szombaton érkezik a 2. kvalifikáció, ahonnan további 4 csapat csatlakozhat a zárt osztályozó kupa résztvevői közé. Ha még nem adtátok le a nevezéseteket, ne késlekedjetek, az alábbi linken tudtok regisztrálni a selejtezőre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!