K&H MN3B R6S: Két elődöntővel rajtol a rájátszás, így követheted a meccseket

K&H MN3B R6S: Két elődöntővel rajtol a rájátszás, így követheted a meccseket

A High Coast Esports, a WiLD MultiGaming, a Nice Gaming és az Illés Akadémia Spirit jutott be a legjobb négy közé, ők kapják a K&H MN3B R6S utolsó szakaszában a főszerepet.

Hosszú és izgalmakban dúskáló hónapok után kialakult a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six: Siege rájátszásának mezőnye. A High Coast Esports az első, a Nice Gaming a második, a WiLD MultiGaming a harmadik, az Illés Akadémia Spirit a negyedik helyen verekedte be magát az egyenes kieséses szakaszba. Péntektől vasárnapig, azaz június 25-27. között két elődöntő, egy bronzmeccs és a mindent eldöntő finálé vár rátok. Ne maradjatok le egyetlen összecsapásról sem, kövessétek be a Rainbow6HU Twitch csatornát, ahol pörögnek majd a meccsek!

High Coast Esports vs Illés Akadémia Spirit (június 25-én 18:00-tól)

Az alapszakaszt uralta a Flexy nevével fémjelzett HC, akik egyetlen döntetlen mellett minden összecsapásukat megnyerték, amin volt legalább egy lejátszott kör. Az Illés Akadémia Spirit ezzel szemben hatalmasat harcolt az utolsó pillanatig, hogy megkaparintsa valamelyik rájátszást érő pozíciót. Egymás elleni mérlegük alapján a High Coast Esportsnak nem okozhat problémát bejutni a fináléba, azonban a League of Legends elődöntőiben sikerült megvernie a negyedik helyezettnek az elsőt, így R6S-ben sem szabad előre elkönyvelni a végeredményt. Minden a HC mellett szól, de az aktuális forma és a Bo3-as lebonyolítást okozhat meglepetéseket.

Nice Gaming vs WiLD MultiGaming (június 25-én ~20:00-tól)

Amint befejeződik az első elődöntő, máris készülhettek a másik két győzelemig tartó szériára. Az alapszakaszban a Nice Gaming ötöse jóval meggyőzőbb formát mutatott, mint a korábbi bajnok WiLD, hét pont előnnyel húzták be a második helyet Rexhunék Herkiiék előtt. Az eddig lejátszott két Bo1-en megosztoztak a csapatok, az elsőt a WiLD nyerte 7-3-ra, majd a N6 7-4-gyel megmutatta, hogy komolyan kell velük számolni. Bone DaDDy még a szezon előtt bizakodóan nyilatkozott a WiLD R6S együtteséről, de nem lesz könnyű dolguk a Vadaknak, ha ismét döntőt akarnak játszani. 

A közvetítőcsapat oszlopos tagja, a magyar R6S megkerülhetetlen figurája, B3RC1 már posztolta a tippjeit. Szerintetek igaza lesz, vagy másképp alakul a forgatókönyv? Ne feledjétek, hogy az összecsapásokat élőben követhetitek az Rainbow6hu Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat jut a K&H MN3B R6S döntőjébe?