K&H MN3B R6S: Majdnem meglepte a HC-t az IAS, ma bronzmeccset játszanak!

K&H MN3B R6S: Majdnem meglepte a HC-t az IAS, ma bronzmeccset játszanak!

B3RC1 tippjei máris felborultak.

Négy csapattal indult el a K&H MN3B R6S rájátszása, a hazai legjobb négy csapatnak szurkolhatunk egész hétvégén! Tegnap már elődöntőket, játszott a HC, IAS, WiLD, N6 négyes, ma pedig már a bronzmeccset követhetjük majd élőben a Rainbow6HU Twitch csatornán és az Esport1 beépített felületén. De kik vannak harcban a bronzéremért?

Ahogy arra számítani lehetett, az egész szezonban domináló High Coast a rájátszást is a legmagasabb szinten kezdte meg. Persze könnyű dolguk nem volt. Az IAS csapatával álltak szemben tegnap, akik alaposan megszorongatták Hedsutékat. A győzelmet nem tudták elorozni előlük, de kellően odacsaptak az asztalra, különösen Oregonon, ahol csak hosszabbításban dőlt el a pálya. Az IAS minden igyekezetének ellenére azonban, a meccset a HC nyerte, Villán 7-3-mal, Oregonon 8-6-tal győzedelmeskedtek, így W1ozáék a döntőbe, Chibyék a bronzmeccsbe jutottak.

Ellenfelük pedig az a Nice Gaming lesz, akik az alapszakaszt a második helyen zárták, tegnap azonban a WiLD ellen nem volt ellenszerük. Consulate, Clubhouse és Costline lettek volna a meccs pályái, de nem volt szükség csak az első kettőre. A WiLD minkét pályán 5-1-es védekező oldalt játszott, amire nem volt válasza az N6-nak, így 0-2-es aránnyal elveszítették elődöntőjüket.

B3RC1 tippjei tehát máris borultak, vasárnap HC vs WiLD döntőn szurkolhatunk majd, ám előtte még dönteni kell a csapatoknak a harmadik hely sorsáról is. Délután 5 órától jön az IAS vs N6 bronzmeccs, amit ITT tudtok majd élőben követni, ha pedig meccs közben értékes E1 pontokat is gyűjtenétek, akkor ITT érdemes majd néznetek az összecsapást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!