Twitch: 2021-ben már hatodik banját kapta a fülnyalogató streamer

Twitch: 2021-ben már hatodik banját kapta a fülnyalogató streamer

Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem tud mit kezdeni a Twitch Indiefoxx tartalmaival.

Vannak olyan tartalomgyártók Twitchen, akik képesek százezernél is több egyedi nézőt odaültetni egy-egy adásuk elé. Indiefoxx jelenleg ebbe a kategóriába esik, ugyanis a fiatal lány óránként nagyjából 8000 új követőt tud összegyűjteni, ennek köszönhetően 1,2 millió új rajongóval növekedett aa csatornája május 27-e óta. A hot tub streameket maximális fordulatszámon pörgetette, azonban képes volt megújulni az ASMR-nek köszönhetően. Utóbbi heteiben jóganadrágban nyalogatta a műfüleket, amellyel irgalmatlan mennyiségű új feliratkozót és followert szerzett. Valamiért késztetést éreztek a nézők arra, hogy a 700 subhoz kitűzött "szellentés ASMR-t" minél több alkalommal elérjék. Indiefoxx szárnyaló karrierje a Twitch egyik legmegosztóbb témái közé tartozik, amely egy újabb kitiltásban csúcsosodott ki.

Indiefoxx hatodik Twich banja csak 2021-ben

Nem ez az első, de nem is a második alkalom, hogy elsötétül a lány Twitch csatornája. Legutóbb Amouranthtal együtt küldték el pihenni három napra, azonban a kitiltás június 25-én lejárt. Hogy pontosan mi állhat a legújabb ban hátterében, azt nem tudja senki, csak a Twitch. Az egész történetben a legfurcsább az, hogy általában a harmadik tiltás után permázzák a csatornákat, ezek szerint Indiefoxx nem részesül ugyanabban az elbánásban, mint a streamerek többsége.

Indiefoxx 2021-es Twitch kitiltásai

  • Január 29. - február 4. (2x3 nap)
  • Február 5-8. (3 nap)
  • Február 24-25. (1 nap)
  • Április 10-13. (3 nap)
  • Június 22-25. (3 nap)
  • Június 28-tól (? nap)

Rá csak előre meghatározott napokra sújt le a banhammer, ami jelen állás szerint egy elfogadható szankciónak számít a streaming platform szerint. 

Ami biztos a legújabb kitiltás kapcsán, hogy nem bukta el a parntnerségét Indiefoxx, vagyis végleges banról ismételten szó sincs.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Indiefoxx Twitch)

Kövess Minket!



Szerinted megérdemelné a végleges kitiltást Indiefoxx?