Hirdetés

A HEET megcsinálta, bejutottak a VALORANT Nations Circuit döntőjébe

Megsemmisítő győzelmet arattak az elődöntőben a Team Sampi felett!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

BDS Esport vs. Virtus.pro

Hirdetés

Utolsó versenyhétvégjéhez, sőt utolsó versenynapjához ért a PLE.GG VALORANT Nations Circuit, azt a kétmillió ft-os összdíjazással rendelkező esemény, amelyen igazi menetelést hajtott végre a magyar HEET. Az alapszakaszt a második helyen zárták, így rögtön az elődöntőben kezdhették meg a rájátszást. Tegnap el is érkezett a mérkőzésük időpontja, ellenfelük a Team Sampi volt, akiktől egyszer 2-1-es vereséget szenvedtek el még az alapszakaszban, most viszont a Sampi a közelében sem volt ennek a lehetőségnek, a HEET szabályosan átgyalogolt rajtuk.

Jól látható, hogy a Team Sampinak nem sok köze volt a meccshez, mindössze 7 kört sikerült elhozniuk, elképesztő dominanciát mutatott a HEET. Ennek a győzelemnek hála pedig még egy utolsó kihívás vár rájuk a tornán, ma, vagyis június 6-án este 18:00-tól az Illuminar Gaming várja őket, hogy megküözdjenek a főnyereményért.

Az Illuminar Gaminget az alapszakasz során a HEET már egyszer legyőzte 2-0-ra, a kérdés, hogy ez sikerül-e ismét? Ma este, 18:00-tól az Esport2TV-n kiderül, a felvezető műsor viszont már hamarabb, 17:30-kor elindul, készítsétek be a popcornt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • morrison 3 hónapja
  heet xd
  0 0 Válasz
 • PalFeed 2 hónapja
  szép volt
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés