Twitch: Eddig és ne tovább, partnerségét is bukta a legmegosztóbb streamer

Twitch: Eddig és ne tovább, partnerségét is bukta a legmegosztóbb streamer

Újabb szöget vert bele a Twitch a fülnyalogatásról, jóganadrágban vonaglásról és bikiniben hot tuboásról szóló streamcsatorna koporsójába.

Az elmúlt hónapokban óriási botrányok alakultak ki a legnagyobb streaming platformon. Először a hot tub, vagyis a szobában felállított medencében bikiniben pancsolás volt a sláger, majd ezután jött az ASMR, amelyet jóganadrággal és ellentmondásos kameraszögekkel turbóztak fel a legnépszerűbb tartalomgyártók. Indiefoxx és Amouranth kéz a kézben hódította meg a Twitchet, irgalmatlan bevételeket termeltek azzal, hogy a több tízezer nézőnek olyan adásokat raktak össze, amiért a rajongók hajlandók voltak fizetni. A kitűzött feliratkozói célok között a különböző testrészekre filctollal történő támogatói nevek felírása csak a jéghegy csúcsa volt, a mikrofonba szellentés azonban sokaknál már az abszolút megdöbbentést váltotta ki. A Twitch kesztyűs kézzel bánt az ilyen streamer csatornákkal, azonban Indiefoxx példája lehet az intő jel. Az egyik, ha nem a legmegosztóbb tartalomgyártó bukta a partneri státuszát, ami már előjele a hosszabb távú, akár végleges kitiltásnak.

Indiefoxx és a partnerség elvesztése

A fiatal lány 2021-ben már hatodik alkalommal kapott bant, azonban még egyszetlen egyszer sem érintették ezek az átmeneti elszürkülések a fő bevételi forrását. A Twitch azonban most úgy döntött, hogy itt az ideje komolyabban odacsapni az asztalra. Sem az érdekelt, sem a partnerség nem elérhető már el Indiefoxx csatornáján, ami azt jelenti, hogy nem egy szokásosnak mondható 3 napos kitiltásról van szó.

Ugyanebben a cipőben járt 2020 nyarán Dr Disrespect, aki szintén bukta a partneri státuszát, ami a Twitch karrierjének végét jelentette. Sem Indiefoxx, sem a Twitch egyelőre nem kommentálta az esetet, amely alapjaiban változtathatja meg az ellentmondásos tartalmak megítélését a streaming platform döntéshozóinak körében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Indiefoxx Twitch)

Kövess Minket!



Te permáznád Indiefoxxot Twitchről?