Egy hétig újra elérhetőek az Outbreak csomagok a Rainbow Six: Siege-ben!

Nagyszerű hírt közölt a Ubisoft a rajongókkal, ugyanis akinek nem sikerült beszerezni ezeket a skineket, az most megteheti.

A Rainbow Six: Siegeben időnként feltűnik egy-egy új játékmód, amely aztán sikert arat vagy a rajongók ellenszenvét váltja ki. Általában ez utóbbiakból van több, viszont az Outbreak azok közé tartozik, melyet jóval többen szerettek, mintsem utáltak. Az Operation Chimera alatt érkező új módban először kaptak szerepet az idegen életformák, és bizony masszív játékélményt és izgalmat jelentett a kommandósokhoz szokott közzöségnek.

De mi is az az Outbreak Pack?

A Ubisoft 2017-ben hozta be a Rainbow Six Siege-be az "Alpha Packs" csomagokat, amelyek véletlenszerűen kiosztott jutalmakat rejtettek. A skinek, charmok, festések megszerzése ezáltal sokak számára jelentett extra motivációt, és már csak ezért is képesek voltak játszani egyesek. A Chimera pedig elhozta az Alpha Packs utódját, az "Outbreak Packs-et, amely hasonlóan működött, csak az aktuális játékmódhoz kitalált extra tartalmat pakolták bele.

Az Outbreak Packs egy dologban mégis nagy változást hozott, ugyanis ezt a csomagot csakis a valós pénzért beváltható R6 Credits-szel lehetett megszerezni, tehát ingyen nem volt lehetősége a rajongóknak gyűjtögetni. Cserébe duplikáció nem történhetett meg, így kétszer ugyanazt biztosan nem nyitotta senki. Viszont ahogy véget ért az Outbreak játékmód, ezek a pakkok is eltűntek, így aki valamit nem tudott megszerezni, annak már ezután nem is volt lehetősége.

A jó hír az, hogy az akkori 50 egyedi itemet a Ubisoft most újra elérhetővé tette. Egy teljes héten át megtalálható lesz az Outbreak csomag a játékban, így akinek kimaradt valami az most lecsaphat rá. Illetve, ha akkor még nem játszott valaki, akkor ezekre érdemes lehet most felfigyelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Borítókép forrása: https://www.shacknews.com/

Kövess Minket!