K&H MN3B: Elindult a HUNESZ FIFA Masters weboldala

K&H MN3B: Elindult a HUNESZ FIFA Masters weboldala

Nevezés, eredmények és menetrend: ezek várnak rád a HUNESZ FIFA Masters új oldalán.

Javában dübörögnek a HUNESZ FIFA Masters eseményei a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság keretein belül. A júniusi döntőnek alig pár napja lett vége, máris itt a lehetőség, hogy nevezzetek a júliusi selejtezőkre. Ha nem szeretnétek lemaradni egyetlen fontos bejelentésről sem, akkor mindenképpen keressétek fel az mneb.hu oldalán a HUNESZ FIFA Masters aloldalt, ahol minden információt megtalálhattok Magyarország egyik legnagyobb FIFA bajnokságáról.

Az 1 millió forint összdíjazású ligában havi döntőkben gyűjthetettek értékes pontokat, amelyek alapján összeáll a mindent eldöntő finálé mezőnye. Ha eddig nem versenyeztetek, akkor sincs baj. Augusztus elején wildcard selejtezőket rendeznek, amelynek a legjobb e-sportolói bejutnak a szezon döntőjébe.

A HUNESZ FIFA Masters powered by K&H aloldalán megtaláljátok az Xbox One és PlayStation konzolok aktuális állását, az eddigi eredményeket, valamint a torna főoldalán minden linket, amelyeken leadhatjátok nevezéseteket a kvalifikációs minitornákra.

Ismerkedjetek meg a HUNESZ FIFA Masters új weboldalával, nézzétek a közvetítéseket, nevezzetek a selejtezőkre és küzdjetek meg Magyarország legjobb FIFA e-sportolóival!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!