Újabban KAY/O game breaking bugja teszi tönkre a VALORANT meccseket

Újabban KAY/O game breaking bugja teszi tönkre a VALORANT meccseket

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

Ha annyi 100 dollárosunk lenne, ahány bugot találtak már a VALORANTban, most valószínűleg egy yachton napoznánk valamelyik tenger közepén, kilométerekre az első városoktól. Erre még sajnos várnunk kell egy kicsit, de ha így halad a játék... ki tudja. Ezúttal a VALORANT legújabb karakterével, KAY/O-val adódtak egészen súlyos hibák.

KAY/O képében végre egy olyan ügynököt kaptunk, aki a kezdetetktől fogva használható, nem kellett napokat, heteket várnunk arra, hogy a frissítések játszható karaktert faragjanak belőle. Egy kis utólagos javítás azért ráfér majd, főleg az ultijára, ami mostanában sok galibát okoz. KAY/O ulti képességének egyik fontos eleme, hogy ha használat közben lelövik, akkor nem hal meg, 850 HP-val a földre kerül és társai még felhúzhatják őt, mintha csak egy BR játék lenne.

A gond az, hogy a legújabb hibának "hála" KAY/O nem csak földre kerül 850 HP-val, hanem folytathatja is a játékot. Mondanunk sem kell, hogy 850 HP-t meglehetősen nehéz lelőni róla ha éppen egy lerakót retake-elünk például.

Egy valóságos Terminátort kapunk így, aki azonban nem John Connort védi, hanem az ellenfél csapat életére tör és gyakorlatilag egymaga megold bármilyen szorult helyzetet. Reméljük pár nap és a Riot javítja majd ezt a hibát is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!