VALORANT: 4 év után tér vissza az e-sporthoz Shroud

VALORANT: 4 év után tér vissza az e-sporthoz Shroud

A világ egyik legnépszerűbb streamere újra az e-sportolók világában próbál szerencsét.

Michael ‘Shroud’ Grzesiek nevét alighanem szinte senkinek sem kell bemutatni: a lengyel felmenőkkel rendelkező kanadai streamer a Counter-Strike: Global Offensive játékban tette le névjegyét, majd a PlayerUnknown's Battlegrounds-ban terrorizálta ellenfeleit. Profi karrierjét immáron bő négy éve ugyan abbahagyta, de azóta is a gaming világ szerves része: olyan neves játékokat streamelt többek között már az éven során, mint az Apex Legends, az Escape from Tarkov, vagy épp a VALORANT . Ez utóbbi az, ami a fő irányvonala manapság, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy a közelegő VALORANT Champions Tour open qualifiers versenyre összerakott egy nem kis nevekből álló csapatot. Természetesen a Twitch közössége volt szemfüles és klipelte az információt.

Ennek során árulta el,hogy a következő kvalifikáción vesz részt, mert akkortól játszható a Valorant legújabb ügynöke, KAY/O, akivel majd "körbefut és némít ezt-azt" - utalt az új karakter silence képességére.

A következő felállással fut neki a kvalifikációnak:

-Michael ‘Shroud’ Grzesiek
-Timmy ‘iiTzTimmy’ An (Apex/VALORANT játékos)
-Skyler ‘Relyks’ Weaver (korábban a C9 tagja volt CS:GO-ban, majd a Riot lövöldéjére váltott)
-Leonardo ‘Laski’ Arroyo (szintén)
-ShawnBM (VALORANT tartalomgyártó)

Mivel ez az első alkalom, hogy 2017-es visszavonulása óta Shroud részt vesz esport versenyen, így nagy várakozás előzi meg rajongói részéről a szóban forgó eseményt. Július 22. és 25. között zajlik majd a kvalifikáció, mellyel a Challenger 2 eventre lehet bejutni, aminek nem kevesebb, mint 50 000 dollár (több, mint 15 millió forint) az összdíjazása.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a VALORANTról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Dexerto)

Kövess Minket!



Te szoktad nézni Shroud streamjeit?