VALORANT: Kiakadtak a profik a ranked rendszerre

VALORANT: Kiakadtak a profik a ranked rendszerre

Az egyik stream során osztotta ki a TSM játékosa a VALORANTot.

Annak ellenére, hogy a VALORANT már több mint egy éve kint van, úgy tűnik, hogy a Riot Games küzd a játékon belüli rangsorolási rendszerrel. „Rated” alatt fut az a rank, ahol a versenyképes játékosok valóban boldogulhatnak - legalábbis elvileg.

A Riot kompetitívért felelős dizájnere, EvrMoar váltig állította, hogy a 3. idény egy komoly resetet hoz el ranked szempontból, most mégis úgy tűnik, hogy ez nem jött össze - legalábbis az biztos, hogy TSM Subroza nem osztja ezt a véleményt. Észak-Ameria egyik legjobb játékosa az egyik streamje során fakadt ki, amikor is hibát hibára halmoztak társai: egyik meccsen Killjoy rakott elé egy tornyot teljesen feleslegesen, megakadályozva egy killt, másikon pedig a teleport alagútba történő dash során várt volna el védelmet - nem kapta meg, és itt kezdődött a hiszti.

A jelenet utáni halál után először még békésen mondta társainak, hogy ha sikerült volna a dash, akkor két killt is szerzett volna. Erre reagált az egyik csapattag - bár ne tette volna. Káromkodások közepette csendre intette, majd kifejtette, hogy senkinek nincs fogalma mit kéne tenni. Itt nem állt meg: a játék pocsék, a fejlesztők életkora valószínűleg 6 év lehetett, és amúgy is összességében is inkább senki ne közelítsen felé. A meccs után benne maradt a feszültség, Twitterre szimplán annyit írt ki magából, hogy "semminek nincs értelme a VALORANT rankedben".

A kommentelők is megerősítették, végül pedig a Team Envy profija, mummAy tett pontot a rant végére: "az egész egy kalap sz*r" - valahogy így lehet fordítani egyszerű mondandóját.

Túlzott hiszti, vagy jogos kiakadás? Ennek eldöntését rátok bízzuk, azonban azt biztos, hogy a rendszer nem tökéletes, van hova fejlődnie még a Riot Gamesnek ilyen téren is.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a VALORANTról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Liquidpedia)

Kövess Minket!



Te szoktad nézni Subroza streamjeit?