Hirdetés

Kicseréli a gyártó a New World bétája során tönkrement RTX 3090-eket

Boldog véget ér egy kellemetlen történet, nem járnak végül pórul a balszerencsés játékosok.

Hirdetés

Bár még csak pár napja érhető el - igaz, zárt bétában - az Amazon Games legújabb játéka, a New World, már többször is felhívta magára a figyelmet - ugyan 190 000 játékos szavazott neki bizalmat a béta első napján, többen arról számoltak be, hogy az Nvidia GeForce RTX 3090-es videokártyájuk rövid játék után teljes egészében megadja magát. Az Amazon Games ezügyben azt nyilatkozta, hogy nem a játék a probléma okozója, de ezzel egyidőben élesített egy hotfixet is, amely limitálta az FPS-t a főmenüben, az EVGA pedig teljesen tanácstalan volt, hogy mégis mi történhetett, szerintük nem a kártya volt gyártási hibás.

A történet viszont úgy néz ki, happy enddel zárul: a gyártó EVGA ugyanis bejelentette, hogy kicserélik az összes tönkrement RTX 3090-et, ezt maga a szóvivő jelentette be. A kártya kicserélésének indoklásához ráadásul egy új menüpontot, egészen pontosan a "New World"-öt is ki lehet most már választani. Azok pedig, akik jelzik, hogy a videokártyájuk a játék miatt adta meg magát, azok kézhez is fogják kapni vadonatúj eszközüket, ahogy ezt jelezték is a gyártónak.

Érkeztek azonban beszámolók olyan játékosoktól is, akiknek szintén feladta a szolgálatot a videokártya a New World során. Ez alapján ez nem egy csak az RTX 3090-eket érintő probléma, sőt, egyes AMD kártyák tulajdonosai is jelezték, hogy az ő kártyájuk is tönkrement. Egyes feltételezések szerint a probléma abból fakadhat, ahogy a játék a látványvilágot jelenítené meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • melcsolecso 1 hónapja
    helyes az amazon amúgy is megteheti
    0 0 Válasz
  • PalFeed 1 hónapja
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés