Egy különleges gyakorló módon dolgoznak az R6S fejlesztői!

Egy különleges gyakorló módon dolgoznak az R6S fejlesztői!

Amire várt a közösség, az most úgy tűnik, hogy végre tényleg megvalósul.

Tény, hogy jelenleg a piacon az egyik legnépszerűbb taktikai FPS játék a Rainbow Six: Siege, kellően összetett és izgalmas ahhoz, hogy játszani és nézni is érdemes legyen. Egy dolog viszont nagyon hiányzik belőle, méghozzá egy megfelelő gyakorló mód vagy pálya. Nem igazán lehet hatékonyan tesztelni az új dolgokat, a Terrorist Hunt pedig nem feltétlenül elegendő a normális bemelegítéshez. Most viszont úgy tűnik ez megváltozik, a kiadó ugyanis arról számolt be, hogy előbb-utóbb bekerül a játékba a Shooting Range elnevezésű új feature. Ez alighanem egy extra mód vagy pálya lesz, ahol a fókuszt leginkább a fegyverek kapják majd, itt lehet tesztelni azok visszarúgását, az esetleges módosításokat, a kiegészítőket, és persze a lövést is gyakorolni lehet.

Yann Sylvestre, a Siege vezető dizájnere elmondta, hogy egy prototípus már nagyjából megvalósult a munkafolyamatok során. A fegyverek recoiljára és az attachmentek használatára összpontosít először a Shooting Range. A csapatnak sok terve van még ezzel az új móddal.

"Noha egyelőre bővebb információt nem oszthatunk meg erről a projektről, azt szeretnénk tudatni a közösséggel, hogy aktívan dolgozunk rajta. Azt akarjuk, hogy lehetővé váljon a játékosok számára, hogy különböző távolságokból és fegyverbeállításokkal tesztelhessék a sebzést és a visszarúgásokat. A lényege, hogy a játékosok azonnal fel tudják mérni, hogy mennyire balanszos egy fegyver, illetve a frissítések előtti és utáni állapot is megfelelően kirajzolódjon. Nagyon sok tervünk van ezzel a feature-el kapcsolatban, mint például a soft falak elpusztításának gyakorlása és a különböző tereptárgyakon áthatoló lövedékek sebzéscsökkenésének a tesztelhetősége."

Azt egyelőre nem tudni mikor kerül be a játékba a Shooting Range, de amint lesz róla pontosabb információ természetesen megosztjuk veletek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: https://imgur.com/gallery/ue2O2XM

Kövess Minket!