2 Alibi és 2 Kapkan egy csapatban: ez a legújabb R6 exploit

Újabb hiba csúszott a játék gépezetébe.

A Rainbow Six Siege sajnos nem hiba mentes: bugok, exploitok időről időre előfordulnak a játékban. Vannak köztük súlyosak, amiket ráadásul könnyen elő lehetett idézni (gondoljunk csak arra, hogy Clash körül micsoda dráma ment tavaly, de régebbről Jäger shield bugját is említhetnénk), meg olyanok, amik szerencsére nem elterjedtek, ráadásul egy fokkal ártalmatlanabbak. 

A legújabb exploit szerencsére az utóbbi kategóriába illeszkedik mindkét szempontból: nem ad komoly előnyt és csak kevesen tudják hogy kell csinálni - szerencsére a Redditre kirakott poszt kommentelői sem osztották meg ezt. Lássuk a videót!

Először feltűnhet, hogy kettő darab Kapkan csapda is el van helyezve az ajtóhoz, majd egy Kapkan killt, végül még egyet láthatunk, ami után kiderült, hogy itt valami gond van. A klip végén 6 Alibi hologram is feltűnik: a poszt szövegében erős túlzással hackereknek nevezett játékosok megoldották, hogy a szóban forgó védőkből 2-2 lehessen a csapatukban. Szerencsére óriási előnyt nem ad az exploit: persze zavaróbb a sok megtévesztő hologram, illetve a két csapda jóval fájdalmasabb élmény, mint az egy, azonban nincs arról szó, hogy ettől létszámelőnyben lennének, vagy maguk az operátorok többet tudnának. 

Mondhatnánk, hogy ennél nagyobb hibája ne legyen a játéknak, de azért reméljük, hogy a Ubisoft mihamarabb javítja ezt - addig is ne lepődjünk meg egy ilyen szituáción.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!