R6 tippek: Villámgyors barikád bontás House-on

R6 tippek: Villámgyors barikád bontás House-on

Újabb tippet hoztunk el nektek, ezúttal a védők örülhetnek. 

Nem árt, ha folyamatosan képezzük magunkat a Rainbow Six Siege-ben, ugyanis a játék taktikai mélysége szinte végtelen: minél jobban ismerjük a lehetőségeket, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy sikerre vezessük csapatunkat.

Épp ezért igyekszünk időről időre elhozni nektek egy-egy tippet, mely az interneten kering - legutóbb a támadóknak mutattunk egy ügyes trükköt Clubhouse-on:

Most egy másik pályára evezünk, ezúttal a tavaly átdolgozott House van célkeresztben. A pálya egyik nagy hibája korábban a spawn peek lehetősége volt, mely alaposan csökkent az átdolgozásnak hála, azonban nem tűnt el teljesen. Ehhez persze az kell, hogy ne számítson rá az ellenfél. Épp emiatt nem jó, ha a barikádokat kiszedjük az előkészületi fázis során, mert ordítani fog arról, hogy mi megkíséreljük a támadók korai kiiktatását. Igen ám, de ha utána szedjük ki, akkor az életünket jócskán kockáztatjuk - kivéve, ha előveszünk egy shotgunt! Ezen a ponton jön be az egyik rajongó által posztolt videó, nézzünk is rá:

Meg lehet még csinálni a Bailiff 410-es fegyverrel is (Alibi, Maestro és Oryx fér hozzá) ezt, melynek lényege, hogy biztonságosan, guggolva egy lövéssel bonthatjuk le a barikádot, ha a tetejére célzunk. Ha ez megvan, onnantól a másik fegyverünkre váltás után már lehetőségünk is van tüzet nyitni a támadókra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!