K&H MN3B: Így teljesít eddig a PLG, a BP5 és az LLH

A PLG, az LLH és a BP5 szállítja az eredményeket Magyarország legnagyobb ligarendszerű e-sport bajnokságában.

A K&H MN3B ligajátékai közül véget értek a LoL és az R6S küzdelmei, valamint befejeződtek a Rocket League és HPCL mérkőzések. Ennek apropóján itt vannak három olyan szervezet eddig eredményei, akik megkerülhetetlen szereplői a magyar e-sportnak, így a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságnak. Első körben a Team Plague, a Lenovo Legion Honvéd és a Budapest Five szervezeti kapták meg a reflektorfényt, de hamarosan a többi csapatra is sor kerül.

Team Plague 

Az előző két szezonban bajnoki címet ünnepelhettek a PLG játékosai League of Legendsben, azonban egyszer minden sorozat megszakad. Az alapszakaszgyőzelem simán zsebben volt, de az elődöntőben a KMK Esports megállította Pareszéket, majd a GF ellen más okok miatt veszítették el a bronzéremért zajló szériát. Rocket League-ben kifejezetten jól szerepeltek Pyr0MarKék a B csoport küzdelmeiben, azonban a kiesées szakaszban a Future Gaming felülmúlta őket. Rainbow Six Siege-ben nagyon nem úgy alakult a PLG-sek számára a szezon, ahogy azt eltervezték. Mindössze három győzelmet zsebeltek be, így nem tudták elkerülni a kiesést. 

Team Plague eddigi K&H MN3B eredmények

  • League of Legends - 4. hely (alapszakasz 1. hely)
  • Rocket League - 6. hely (B csoport 3. hely)
  • Rainbow Six Siege - 7. hely

Lenovo Legion Honvéd

Újoncként csatlakoztak a League of Legends mezőnyéhez, azonban a rutinos játékosok magabiztosan húzták be a rájátszásban mindkét párharcukat. Az alapszakaszban megremegett néha a kezük, de ki tudták javítani a hibájukat, így összejött a bajnoki cím. A HPCL első osztályában (PlayStation) HELL Honvéd néven indultak, végül a középmezőnyben zárták a szezont. A Team Plague-gel együtt VALORANTban próbálhatnak majd szerencsét az LLH-s srácok, meghívottként szerepelnek a július végén induló alapszakaszban.

Lenovo Legion Honvéd eddigi K&H MN3B eredmények

  • League of Legends - 1. hely (alapszakasz 2. hely)
  • HPCL I. osztály (PlayStation) - 6. hely

Budapest Five

A K&H MN3B-en eddig egyetlen egy játékban szerepeltek, azt viszont egyből meg is nyerték. Rocket League-ben simán bejutottak a Final Fourba, ahol mindössze egyetlen kapott, tizenkettő rúgott góllal lehozták a három szériájukat. Elképesztően magabiztosak voltak CokeHUNék, nem tudta őket megállítani sem a Future Gaming, sem az MTK Budapest. 

Budapest Five eddigi K&H MN3B eredmények

  • Rocket League - 1. hely (B csoport 1. hely)

A BP5-tel kapcsolatban nem lehet elmenni a 6 millió forint összdíjazású CS:GO Masters Liga győzelmük mellett. A fináléban 3-0-ra múlták felül a Linkdown ötösét, ezzel újabb magyar bajnoki címet söpörtek be Európa legnépszerűbb FPS e-sport játékában.

A K&H MN3B-ről további információkat a bajnokság hivatalos weboldalán, az mneb.hu-n tudhatsz meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!