Megszületett az első döntetlen a K&H MN3B VALORANT 2. fordulójában

Megszületett az első döntetlen a K&H MN3B VALORANT 2. fordulójában

A meccsek többségén ráadásul majdnem az összes lehetséges kör is lejátszásra került, íme az eredmények.

2021. augusztus 3-án és 4-én a 2. fordulóval folytatódott a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT alapszakasza. Ezen a két napon 9 mérkőzést láthattunk képernyőn, ugyanis egy mérkőzés az előző fordulóból most került bepótlásra. Izgalomból ráadásul nem volt hiány: az előzetesen aktuális ellenfele ellen kevesebb eséllyel induló csapatok alaposan megizzasztották riválisaikat, olykor a győzelemhez is közelebb álltak, valamint megszületett az alapszakasz első döntetlenje is.

Hajszálon múlt a Zero2Hero első győzelme

Nem volt túlságosan kegyes a sorsolás a Zero2Hero csapatához, kedden ugyanis a HEET, szerdán pedig a Békéscsabai E-sport Egyesület volt a gárda ellenfele. Az ötös viszont ezzel egyáltalán nem foglalkozott, és a múlt heti nagyobb arányú vereségeket teljes mértékben feledtetve jócskán rá tudtak ijeszteni mindkét csapatra: a HEET ellen Breezen 7-5-re, a Békéscsaba ellen pedig Iceboxon 8-4-re vezettek a félidőben. A fordulás viszont már egyik esetben sem a terveik szerint alakult, a körök aránya rövid idő után már nem az ő javukra kedvezett, ez végéig nem már is változott, így a HEET ellen 13-10, a Békéscsaba ellen pedig 13-9 különbséggel szenvedtek vereséget.

Továbbra is 100%-os a Team Horizon Reapers és a WiLD MultiGaming

Már csak két csapat maradt, akik eddig minden összecsapásukat megnyerték az alapszakaszban, ezek pedig a Team Horizon Reapers és a WiLD MultiGaming. Ugyan utóbbi gárda jelenleg a 3. helyen van, de eggyel kevesebb meccset játszottak még le, a mostani fordulóban ráadásul az egyetlen győzelmükért is alaposan meg kell izzadniuk a Honvéd ellen, 13-10 lett annak a meccsnek a vége. A THR ellenben két, nagyobb arányú sikernek örülhetett, kedden a BEE-t, szerdán a LvL Up Esportot egyaránt 13-6 arányban fektették két vállra, így 4 meccsből 4 győzelemmel jelenleg az 1. helyet foglalják el.

Megszületett az első döntetlen az alapszakaszban

Már csak az eddigi eredmények alapján is esélyesebbnek számított a HEET a Team Plague ellen, előbbi csapat 4 meccsből 3 győzelemmel (sorban a BEE, a Z2H és a LvL Up ellen), míg a Team Plague három párharc után három vereséggel (rendre a WiLD, a THR, és a Honvéd ellen) rendelkezett. Ez azonban nem szegte utóbbi csapat kedvét, sőt: ugyan a pisztolykör a HEET-é lett, a folytatásban Haven-ön támadóként jóval hatékonyabb játékot tudott nyújtani a Plague, és a HEET legapróbb hibáit is kíméletlenül büntetni tudták, a félidei eredmény 8-4 lett. A fordulás után azonban megrázta magát a HEET és ugyan még egy ideig tartani tudta előnyét a Plague, 11-10-nél vezettek utoljára. A HEET 12-11-nél ráadásul 4v2-ben le is rakta a spike-ot, a végén elszámította magát a csapat, kriszgod pedig senkitől sem zavartatva tudta hatástalanítani azt, így kicsit érdekes körülmények között zárt 12-12-re a két csapat.

Összes eredmény a 2. fordulóból

Augusztus 3. - kedd

LvL Up Esport vs. Honvéd 8-13

Honvéd vs. Team Plague 13-11

Z2H vs. HEET 10-13

Team Horizon Reapers vs. Békéscsabai E-sport Egyesület 13-6

LvL Up Esport vs. HEET 6-13

Augusztus 4. - szerda

Z2H vs. Békéscsabai E-sport Egyesület 9-13

Honvéd vs. WiLD MultiGaming 10-13

Team Horizon Reapers vs. LvL Up Esport 13-6

HEET vs. Team Plague 12-12

Ne maradj le a 3. fordulóról augusztus 10-én és 11-én, az összecsapásokat élőben az Esport2TV Twitch-csatornáján követhetitek figyelemmel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!