IESF Dota 2 vb: Így nézheted élőben a magyar nemzeti válogató versenyét

IESF Dota 2 vb: Így nézheted élőben a magyar nemzeti válogató versenyét

Az IeSF Dota 2 világbajnokság magyar nemzeti válogató győztese a regionális selejtezőben folytathatja.

A mai nap elkezdődik az egyik legfontosabb Dota 2 verseny, amelyet az elmúlt hónapokban Magyarországon rendeztek. A Nemzetközi E-sport Szövetség (IeSF) 13. alkalommal rendezi meg az e-sport világbajnokságot, amelyben több versenyjátékban mérhetik össze a tagországok legjobbjai tudásukat. Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) teljes értékű tagja az IESF-nek, ezért a válogatottak jelölésében részt vehet a világbajnokság kapcsán. A Dota 2 magyar nemzeti válogatójáig már csak órák vannak hátra, a mai nap este kiderül, hogy melyik csapat jut tovább az európai régiós tornára, amelynek győztese az offline döntőben folytathatja.

IeSF Dota 2 magyar nemzeti válogató lebonyolítás

Stream A

16:00 ( 1 ) tökösötös vs. IOF (BO1)

17:00 ( 2 ) Team Short Life vs. Immortal Hunters (BO1)

18:00 ( 3 ) Team Insunt vs. Szeged Krémje (BO1)

19:00 ( 7 ) KSK vs. (1) győztese (BO3)

22:00 ( 8 ) (2) győztese vs. (3) győztese (BO3)

Stream B

16:00 ( 4 ) GabeN zsoldosai vs. Kosda Fanclub

17:00 ( 5 ) UnderRated vs. Csak a PMA

18:00 ( 9 ) Aesthetic Crew vs. (4) győztese

21:00 (10) Dildalus vs. (5) győztese

Stream B: https://www.twitch.tv/doedie666

Mely csapatokra érdemes odafigyelni a versenyen?

Nincs egyszerű dolga az embernek, ha erősorrendet szeretne felállítani, hiszen az elmúlt években alaposan átalakult és kicserélődött a hazai Dota 2-es mezőny. Egy biztos, a két kiemelt mindenképpen egy lépéssel a többiek előtt jár. A KSK alapvetően egy elég erős ötössel vág neki ennek a versenynek, és nehéz lenne elképzelni, hogy a Csaky, lowskill, Khealim, Drizzt, Solar fémjelezte együttest ki tudná két vállra fektetni. Erre talán az Aesthetic Crewnak van a legnagyobb esélye, ahol újra láthatjuk versenyezni GosuGábort, négy társa pedig Woabeat, Chestbrah, Ash és SalekA lesz. Érdemes lehet még megemlíteni Willpower stackjét, ő aida, seriks, frosty és palacsintafujj társaságában szeretné kiharcolni a válogatottságot, ahol egyébként Brian beugróként még szerepet is kaphat. Persze előfordulhat, hogy rajtuk kívül lesz valaki a befutó, de az előzetes esélylatolgatás alapján egy másik gárda sikere abszolút meglepetés lenne, de nincs kizárva, hogy a válogatottságért mindenki igyekszik kihozni magából a 120 százalékot.

Nézd a meccseket, szurkolj a kedvencednek, ugyanis hatalmas a tét! A magyar e-sport válogatottról minden információt megtalálsz az esportvalogatott.hu oldalon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a válogatót?