Shroud elismerte: kisebb előnyt adnak a VALORANT skinjei

Shroud elismerte: kisebb előnyt adnak a VALORANT skinjei

Visszatérő témát boncolgat a játékos.

A Valorant közösségben futó vicc, hogy a Prime Vandalhoz hasonló skinek „pay to winek”, bár Michael „Shroud” Grzesiek eddig nem hitt nekik, annak ellenére sem, hogy Twitch chaten spamelték ezt rajongói.

A Skins egyenlő a győzelemmel egy ismert mém, amely minden típusú játékra és műfajra kiterjed. Bizonyos esetekben még az is igaz, hogy van valóság alapja. A VALORANTban azonban sokkal inkább mítosz. Persze, néhány játékos esküszik arra, hogy a Prime Vandal megadja a legjobb célzást a játékban. Néhány skinnek azonban vannak divatos effektjei, olyanok, amelyekről Shroud egykor azt vélte, hogy valójában a játékost hátrányba teszik. A Ruination csomag csillogó VFX-je például "kifejezetten hangos [és] bosszantó”.

A sztár alaposan meggondolta magát az egyik stream során: a hangosabb skineknek mégis van előnye.

„Tudod, mit chat? Benne vagyok. Egy ideig használtam effekt nélküli skineket, és tudod mit? Szerintem igazatok van, valóban adnak előnyt a hangosabbak."

Ezután kiválasztotta a leghangosabb skineket - köztük az Elderflame Vandalt, az Operátort („használnod kell a sárkányt”) és a Ruination skineket. A csere után azt mondta: „Örültök? Én igen. ”

Nem volt nehéz meggyőzni végül a streamert: néhány fegyverhang kevésbé zavaró, ha olyan skineket használunk, mint például a BlastX.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Egyetértesz Shrouddal?