Dota 2 - 7.30 bugok: végtelen Meepo klón mellett Rubik is képes többszörözni magát

Dota 2 - 7.30 bugok: végtelen Meepo klón mellett Rubik is képes többszörözni magát

Az új frissítés az egyik hősnél furcsa hibákat idézett elő, ezeket mutatjuk meg nektek.

Betartotta az ígéretét a Valve, és miután lejárt a Nemestic szezonális Battle Pass, rögtön ki is adták a 7.30-as frissítést. Erről a patchről írtunk bővebben is, így aki lemaradt volna a törölt és újonnan bekerült tárgyakról, a jó néhány hős átdolgozásról, annak nem árt beleolvasnia:

Miután nem kevés Aghanim Shardot is módosítottak a fejlesztők, csak idő kérdése volt, hogy a játékosok mikor botlanak bele valami furcsaságba. Sok hibát eleddig nem jeleztek, egy probléma viszont elég broken helyzetet teremt a meccsekben. Nem másról, mint a Meeporól van szó, és az ő ultijáról, melyet Divided We Stand névre kereszteltek. Ennek leírása alapján képes sokszorozni magát:

Divided We Stand: Meepo megidézi önmaga tökéletlen, fél-autonóm mását, mely ugyanúgy szerez aranyat és tapasztalatot mint ő, és osztozik tapasztalatán, tulajdonságain és képességein.

A Shard révén pedig a passzív képességből aktív lesz, és ezzel képes a közeli Meepo tesók hatására rárepülni az ellenfélre vagy egymásra. Igenám, csakhogy a rendszer bizonyos esetekben nem csak a repülést érzékeli, hanem a passzív adottságot is, miszerint új klónt alkot a hősből. Ezért néhány esetben olyan dolgok történnek, melyeknek nem lenne szabad.

Rubick

Ha egy Shardos Meepo használta a Divided We Stand képességét, majd egy Rubick ezt követően lop tőle, akkor tulajdonképpen az ultiját cseni el, és ennek értelmében azonnal sokszorozza magát, így egy helyett négy Rubickot is irányítani lehet.

Grim Stroke

Ha elhasználja az ultiját és összeköt két hőst, majd erre ugrik rá egy Shardos Meepo, akkor újra megalkotja a már meglévő Meepokat. Ezzel gyakorlatilag egy végtelen egyedet számláló hadsereget lehet létrehozni:

Lotus Orb

A videóban látható eset bármelyik hőssel működik, melyen aktív a Lotus Orb. Valószínűleg a program rosszul érzékeli a Meepo ultit Shard esetén, mert a Lotus Orbos célpontra ugorva tükrözi a képességet, és a célpontból készít még 3 klónt:

Igen mókás jeleneteket szül tehát az új patch, de ezeket rövid időn belül érdemes javítania a fejlesztőknek, mert ezek tényleg tönkretehetik a meccseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: egamersworld.com

Kövess Minket!