Rocket League: Ingyenes DLC mellett komoly újítás érkezik PS5 konzolokra

Rocket League: Ingyenes DLC mellett komoly újítás érkezik PS5 konzolokra

Ratchet & Clank tiszteletét teszi a játékban, valamint nagyobb FPS-sel is játszhatnak már a PS5 játékosok.

Már elkezdődött a Rocket League kompetitív 4. szezonja, azonban új tartalom még így is érkezik a játékba. Ezúttal kifejezetten a PlayStation-játékosok kerültek fókuszba; készüljetek fel, ugyanis jön Ratchet & Clank, valamint a PlayStation 5 konzol játékosai immáron 120 FPS-sel is játszhatnak a mérkőzéseik során!

Gyűjtsd be az ingyenes Ratchet & Clank DLC-t

Az Insomniac Games népszerű videojáték-sorozatát idézi meg a Rocket League azzal, hogy behozza a pályára a karaktereit! Ez a DLC viszont csak a PlayStation 4 és 5 konzolokon játszók számára érhető el, nekik viszont semmi extra teendőjük nincs, mint megnyitni a játékot. Bejelentkezés után automatikusan a raktáradba kerül egy Ratchet & Clank Punk Decal Octane autókra, Negatron Collider Boost, Clank Balloon Topper és egy Ratchet Balloon Topper.

Játssz 120 FPS-sel!

A PlayStation 5 konzolok játékosai még egy újdonságot is kapnak, érkezik ugyanis a 120 FPS-támogatottság a játékba. Ezen konzolon egy új "Video Quality" opció kerül hozzáadásra a videobeállításokhoz, ahol ki tudják választani, hogy "Quality", vagy "Performance" módban szeretnének játszani inkább. A Quality mód az megegyezik az eddigi megjelenítéssel, a Performance móddal érhető el a 120FPS. Ne felejtsétek, hogy ehhez olyan kijelzőre van szükség, ami támogatja is az ilyen magas képfrissítési arányt, ezen kívül egy HDMI 2.1-es kábel is javasolt a tökéletes játékélményhez.

Kijavítja a hibákat a Psyonix

A Psyonix magyar idő szerint fél 1-kor jelentette be, hogy a közelmúltban megjelent hibákat orvosolva érkezik egy frissítés a játékhoz, ez augusztus 19-én hajnal 1 órakor válik elérhetővé. A frissítés kivétel nélkül érinti mindegyik platformot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!