Triplázik a Honvéd és a LvL Up Esport is a K&H MNEB VALORANT 5. fordulójában

Triplázik a Honvéd és a LvL Up Esport is a K&H MNEB VALORANT 5. fordulójában

Kedden és szerdán is 3-3 mérkőzést követhetünk figyelemmel.

5. fordulójához érkezett a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT versenyének alapszakasza. Múlt héten az első visszavágót is figyelemmel követhettük (ahol végül sikerült a revans a Honvédnak a BEE-vel szemben), a héten pedig továbbiak kerülnek majd képernyőre.

Ott folytatja a LvL Up Esport, ahol múlt héten?

Nagyot fordult a világ pozitív értelemben a LvL Up Esport csapatával, a forduló előtt 7. helyen álló csapat ugyanis két győzelmet is elért a múlt héten a Team Plague és a Békéscsabai E-sport Egyesület csapataival szemben, ezzel pedig feljöttek a 4. helyre. A héten ismét többször láthatjuk a gárdát szerverre lépni, ráadásul háromszor is. Mindhárom ellenfelükkel játszottak már a szezonban; győzelmet értek el a Zero2Hero (13-6), és a BEE (13-10) ellen is, míg alulmaradtak a Honvéddal (13-8) szemben. Sikerül-e a visszavágás utóbbi csapat ellen, illetve megismételni a győzelmet az előbbi két riválissal szemben?

Tud-e zárkózni az 1. helyre az THR?

6 pontos előnyre tett szert az élen a WiLD MultiGaming a második helyezett THR-el szemben, igaz kettővel több mérkőzést is játszott le a csapat. Ezáltal szüksége van a győelemre a Team Horizon Reapers-nek, ha nem szeretnének lépéshátrányba kerülni az alapszakaszbeli 1. hely miatt, illetve akár csak a rájátszásbeli részvétel matematikai bebiztosítása érdekében is. A héten a gárdát csak egyszer láthatjuk pályán a Team Plague ellen, amely csapat ellen az odavágón, az 1. fordulóban 13-7 arányban nyert a THR. Hozzátéve, hogy a WiLD ezen a héten nem is játszik, megnyílhat a lehetőség a felzárkózásra.

Teljes menetrend

Augusztus 24. - kedd

  • 20:00 Honvéd vs. Z2H
  • 21:00 Team Horizon Reapers vs. Team Plague
  • 22:00 Honvéd vs. LvL Up Esport

Augusztus 25. - szerda

  • 20:00 LvL Up Esport vs. Békéscsabai E-sport Egyesület
  • 21:00 Team Plague vs. Honvéd
  • 22:00 LvL Up Esport vs. Z2H

A mérkőzéseket élőben az Esport1TV Twitch-csatornáján követhetitek figyelemmel, ne maradjatok le a küzdelmekről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!