Akciófigyelő: Így lehet tiéd

Akciófigyelő: Így lehet tiéd "ingyen" a Battlefield 2042

A különleges csomag már elérhető, de nem él sokáig a lehetőség.

Egy új videokártya beszerzése manapság igazi kihívás tud lenni a hosszú ideje jelen lévő készlethiány miatt. Az Nvidia viszont szeretné egy kicsit megkönnyíteni azok dolgát, akik még azon filozofálnak, az ő vagy az AMD kártyájukat vásárolnák-e meg, ugyanis egy, az Electronic Arts-szal kötött megállapodás értelmében a legújabb RTX videokártyák mellé ajándékba jár a DICE hamarosan megjelenő játéka, a Battlefield 2042.

Az akcióban egyaránt részt vesznek az RTX 3070, 3080, 3080 Ti és 3090 videokártyák, akár ha csak magát a kártyát vásárolod meg, illetve ha egy olyan asztali számítógépet vagy gaming laptopot szerzel be, amely ezek közül valamelyik kártyával van felszerelve - az ajánlatból így kimarad az RTX 3060 és 3060 Ti is. Ez az ajánlat a világon bárhol elérhető, de nem minden viszonteladónál, úgyhogy érdemes lehet körülnézni a különböző boltokban és webáruházakban. Szeptember 14-ig (vagy a készlet erejéig) van ráadásul lehetőség így egy csomagban beszerezni a kártyát és a játékot, úgyhogy ha élnél a lehetőséggel, ne habozz sokáig.

A kártyával együtt járó ingyenes kód az Originen keresztül váltható be, amellyel a játék Standard Edition verziójára tehetsz szert. Ez azonban nem minden, ugyanis a nyílt bétához is hamarabbi hozzáférést kaphatsz.

A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg. A játék gépigényéről az alábbi cikkben, míg a pontosabb játékmenetről és egyéb részletekről ebben a cikkben olvashattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!