Lemondott a Blizzard elnöke a sorozatos botrányok hatására

Lemondott a Blizzard elnöke a sorozatos botrányok hatására

J. Allen Brack szűk 3 éve volt az Activision Blizzard élén, ketten fogják vezetni a céget a továbbiakban.

Hivatalos közleményben jelentette be az Activision Blizzard, hogy lemondott J. Allen Brack, a cég elnöke, aki 2005 óta dolgozott a cégnél, 2018 októberétől kezdve már elnökként. A bejelentés nem részletezte a döntés okait, ismerve azonban a közelmúlt eseményeit, a Blizzard ellen indított per, valamint a körülöttük kialakult botrány hatására juthatott végül erre az elhatározásra Brack. A Blizzard egyúttal bejelentette, hogy a mai nappal leköszönő elnök helyét ketten, a cégnél régóta dolgozó Jen Oneal és Mike Ybarra veszik át a jövőben. Egyúttal azt is megerősítették, hogy Brack nemcsak az elnökségről mondott le, de a cégtől is távozik.

"Biztos vagyok benne, hogy Jen Oneal és Mike Ybarra képes arra, hogy úgy vezessék a Blizzardot, hogy realizálják a cégben rejtőzködő potenciált, valamint hogy a szükséges változás üteme felgyorsuljon. Látom bennük a szenvedélyt és a lelkesedést, hogy ezt el tudják érni, és hogy megbízható vezetői legyenek a Blizzardnak" - áll Brack elköszönő üzenetében.

"Mindkét újdonsült vezetőnk elszánt, hogy a munkakörnyezet olyan legyen, amilyennek minden nálunk dolgozó is szeretné: biztonságos, és befogadó mindenki számára, függetlenül a származásától, nemétől vagy hogy kihez vonzódik. Mindezt azért, hogy az általunk képviselt értékeket megerősítsék, valamint helyreállítsák felénk a bizalmat." - fogalmazott a hivatalos bejelentés.

Utóbbi üzenetben a cég az ellenük indított perre reagált, amely szerint a munkamorál igazi melegágya az úgynevezett "frat boy" kultúrának. Az egész eset mélyen felháborította a videojátékos közösséget, a World of Warcraft játékosai a virtuális szervereken, míg a Blizzard alkalmazottai a székháznál tüntettek, változást követelve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.