VALORANT: Leleplezte az új pályát a Riot Games, bemutatkozik Fracture

VALORANT: Leleplezte az új pályát a Riot Games, bemutatkozik Fracture

Felfedte a hamarosan érkező 7. pálya részleteit a fejlesztőgárda.

Bemutatta a VALORANT-ba hamarosan érkező 7. új pályát a Riot Games. A Fracture névre keresztelt pályát először az alábbi trailer videóban tárta a nagyközönség elé a fejlesztőcsapat:

A pálya különlegessége, hogy felülnézetből leginkább egy H betűre hasonlít, a védekező oldal kezdőhelye pedig a közepén fog elhelyezkedni. Lesznek azonban úgymond kerülőutak is, amelyek összekötik a helyszín elülső és hátulsó részeit is. Ezenkívül ez lesz az első pálya, amelyen interaktív elemek is megtalálhatók lesznek.

A pálya megálmodója, Joe Lansford elmondása szerint a játékmenetet illetően az ihletet a Gyűrűk Ura világából ismert Helm-szurdoki csata adta, ahogy az orkok áttörik a kapukat, amire válaszul Aragorn, Théoden és a többi lovas kiront rájuk, míg a másik oldalról Gandalf és Rohan lovasai érkeznek a segítségükre. Hasonló volt az elképzelése ezen a pályán is, számára ez a csatajelenet jut eszébe, ahogy elképzelte, hogy az A és B lerakó védői otthagyják a helyüket és körbezárják a középen érkező támadó csapatot. Hozzátette, hogy a készítés során végig a "Mi lenne, ha?" kérdés vezérelte, azaz hogy ezúttal a támadó csapat a pálya két külön részén kezdene, közrefogva a védőket.

Brian Yam, a pálya vizuális megvalósításának vezető grafikusa úgy nyilatkozott, hogy a megjelenést illetően az volt a motiváció, hogy végig azt sugallja a pálya, hogy itt egy baleset történt, ami egy törést (fracture-t) okozott az időben. Az A lerakón például elhagyott épületekkel körbevett sivatagba érkezhetnek a játékosok, a B oldalon viszont ennek komplett ellenkezője, sűrűn benőtt növényzet fogadja a csapatokat. Ehhez a történethez David Nottingham annyit fűzött csak hozzá, hogy a korábbi pályákkal egyetemben itt is céljuk volt, hogy a játékosok fejében felmerüljön a "Mi történhetett itt?" kérdés.

Alábbi képgalériánkban néhány fotón is megtekinthetitek a pályát:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!