Lábbal lő szét mindenkit Rainbow Six: Siege-ben egy paralimpikon

Lábbal lő szét mindenkit Rainbow Six: Siege-ben egy paralimpikon

Úgy játszik a lábával, mint más a két kezével.

A Rainbow Six Siege-ben mindig akadnak érdekes és izzasztó jelenetek, miközben van aki tényleg jól lő, és van aki csak szimplán szerencsés. De talán azt kevesen gondolnák, hogy a másik oldalon egy olyan játékos ülhet és lövöldözhet parádésan, aki ezt nem a hagyományos módon teszi. PacoMgShark egy paralimpikon úszóbajnok, és tagja a mexikói nemzeti csapatnak, szabadidejében pedig annak ellenére, hogy elveszítette a kezeit még a Rainbow Six: Siegeben is elképesztően képes játszani.

Gondoljuk csak bele, hogy milyen szem és kéz koordinációt igényel alapból egy FPS játék, és ezt legalább szorozzuk meg kettővel, hiszen az R6S-ben a másodperc töredéke alatt is véget érhet egy kör. A sok gyakorlás tehát elengedhetetlen, ezért is fenomenális, hogy PacoMgShark mire képes a két lábával a játékban. Egy rajongója egyébként megkérdezte, hogy használ-e esetleg különleges beállításokat vagy eszközöket, amire válaszult azt kapta, hogy nincs külön keybind nála, illetve egy Razer Basilik és Razer Tartarus segítségével játszik. Aztán Paco feltöltött egy videót Twitterre, hogy megmutassa a kitartó gyakorlás meghozza az eredményét, és amellett, hogy nagyon motiválóan hatott ez a követőire, tényleg meg lehet csodálni mennyire ügyesen terelgeti a karakterét.

Jöttek is az üzenetek a falára:

„Testvér, jobb vagy, mint az Siege közösség többsége.”

A FNATIC sztárja, Alphama is hozzászólt a videóhoz:

„Inspiráló ember vagy, csodálatos és teljesen elképesztő.”

Azt még nem árt tudni, hogy Paco egy héten belül Gold rangot szerzett Siegeben. Még az is lehet, hogy valaki közületek már összefutott vele rankeden, és közben nem is sejtette, hogy ki ül vele szembe. Mindenesetre ez a történet is szolgáljon motivációként, hogy gyakorolni és időt áldozni arra, amit szeret az ember, az mindig kifizetődő, ha komolyan gondolja valaki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!