Lakad Matatag! - a Valve a Dota 2-ben emlékezik meg az elhunyt kommentátorról

Lakad Matatag! - a Valve a Dota 2-ben emlékezik meg az elhunyt kommentátorról

Az egyik legújabb frissítésben visszakerült néhány olyan hanganyag a játékba, amely által igazán híressé vált Aldrin Paulo "Dunoo" Pangan.

A Dota 2 kapott egy kisebb frissítést, ami önmagában nem lenne meglepő, azonban egy sajnálatos esemény miatt készült el az update. Nem olyan régen elhunyt ugyanis koronavírusban Aldrin Paulo "Dunoo" Pangan fülöp-szigeteki kommentátor. A mindössze 27 éves fiatalember egy egészen elképesztő közvetítése miatt vált ismertté, és ezzel egyszer s mindenkorra beírta magát a játék történelmébe. 2018-ban az ESL One Katowice egyik összecsapását, a Team Secret vs Fnatic meccsét társával, Marlon "Leon" Marceloval zseniális beleéléssel tudósították a nézőknek, melyet a végén egy Underlord teleporttal a Fnatic nyert, mert le tudták ütni a Radiant főépületet. Talán mindenkinek ismerősek az alábbi sorok, hiszen a 2018-as The International Battle Pass révén már megtalálhatóak voltak korábban a kliensben:

  • "Easiest money of my life!"
  • "Lakad Matataaaag! Normalin Normalin."
  • "The next level play!"

Ezek a hanganyagok szezonális (premium tier) guild jutalomként gyűjthetőek be, és a chat kerékről hívható elő. Korábban egyébként maga Gabe Newelltől is hallható volt a 2018-as világbajnokságon a Lakad Matatag aranyköpés.

A Dota Plus 2021 őszi frissítése egyébként javítja a Dota Plus Item Assistant-ot, valamint új szezonális kincseket, frissített küldetéseket és további guildos jutalmakat hozott magával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: sea.ign.com

Kövess Minket!