R6 AFK játékosok: bekeményít a kiadó, új rendszer jön

R6 AFK játékosok: bekeményít a kiadó, új rendszer jön

Végre belenyúl a játékba a kiadó.

Az AFK játékosok, vagyis azok, akik elkezdik a meccset, aztán különböző okok miatt eltűnnek mindig is problémát jelentettek minden játékban.

Ez alól a Rainbow Six Siege sem kivétel, ahol akár renown farmolás céljából is kihasználják a rendszer adta lehetőségeket, mint ahogy azt írtuk nagyjából egy hónapja is:

Végre bekeményít a kiadó a passzív játékosok ellen - jelentette be ezt Twitteren a Ubisoft.

In recent weeks, we’ve become aware of a rising issue of players abusing AFK methods in game. As ever, we will not tolerate bad actors disrupting and degrading the play experience of our player. 

We are currently taking action against those we detect abusing this behavior, beginning today, with a wave of manual sanctions for those we’ve found to be abusing this. In the coming weeks, we’ll be evaluating design changes to alleviate the issue, as well as adding new automatic AFK detections and sanctions. 

Thank you for your understanding, and please report players you see doing this in game.

Ők is észlelték a növekvő problémát, miszerint nőtt az ilyen játékosok száma, márpedig semmilyen szinten nem hajlandóan eltűrni ezt az élményromboló jelenséget. Egyelőre manuálisan kezdték el szankcionálni a dolgot, azonban a lényeg, hogy egy automatikus rendszert terveznek berakni, mely detektálja az AFK játékosokat és nem csak az adott meccsből repíti őket, hanem meg is bünteti. 

Nos mi csak remélni tudjuk, hogy ezt sikeresen és mihamarabb implementálja a Ubisoft, mert egy ilyen mesterséges intelligencián alapuló rendszerre óriási szükség van.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Te is észrevetted, hogy nőtt az AFK játékosok száma az utóbbi időben?