A Gyűrűk Ura inspirálta a VALORANT új pályáját

A Gyűrűk Ura inspirálta a VALORANT új pályáját

Hamarosan kezdetét veszi a VALORANT következő fejezete, az Episode 3: Act 2, melynek alkalmából vadonatúj pályát jelentett be a Riot Games.

Hamarosan kezdetét veszi a VALORANT következő fejezete, az Episode 3: Act 2, melynek alkalmából vadonat új pályát jelentett be a Riot Games. Érkezik a játék hetedik térképe, amely még mindig tud újat mutatni a játékosoknak, valamint új Battle Pass is landol a játékban.

Két idősík találkozása az új pálya, Fracture

A VALORANT pályái sosem mentek egy kaptafára, mindegyikben van valami különleges, amiről ismeretes lehet a játékosok körében. Fracture az első olyan térkép, ahol a két peremet egy hosszú, használható kötélrendszer fogja össze, illetve ahol az egyik lerakó kétszintes. Fracture egy félresikerült kísérletet szimbolizál, két különböző idővonal találkozását. A Riot Games pályatervezői egy “H” betűt leíró formát találtak ki, ahol a támadók és védők dolgát egyaránt szűk folyosók, számos irányból megközelíthető lerakók és gyors rotálási lehetőségek színesítik. A forma megalkotásához a Gyűrűk Ura 2. Helm-szurdoki csatája adta az alapötletet:

“Amikor az orkok áttörik a kaput, Aragorn és Theoden pedig kilovagolnak, hogy megküzdjenek velük, megjelenik Gandalf Rohan lovasaival, akikkel a hegyoldalról érkezve közrefogják őket. Amikor védekező oldalon vagy és A, valamint B oldalról is szembeszálltok a támadókkal, mindig ez a jelenet jut eszembe.” - mondta Joe Lansford, a pálya egyik tervezője.

Mindenki kedvence, a Battle Pass

Az új VALORANT szezon másik főszereplője egyértelműen az új Battle Pass, mely mindig új kozmetikai tartalmakat hoz el a játékosoknak. Alighanem a legjobb ár-érték arányú termék a játékban, hiszen 10 euróért rengeteg fegyver skint, díszt és egyéb finomságokat kapnak a teljesítők.

Az Episode 3: Act 2 szezonbérletében először lesz egyszerre Phantom, Vandal és Operator skin is. Az Artisan és Varnish kinézetcsalád a luxust, a minőségi anyagokkal készült termékeket képviselik, míg a Nitro skinek a színes, laza megjelenés kedvelőinek szólnak.

Az egyéb tárgyak esetében, mint a fegyverdíszek, játékos kártyák, a fejlesztők humort és történeti vonalat egyaránt rejtettek el, már csak a játékosokon áll, hogy megtalálják-e ezeket.

A VALORANT Episode 3, Act 2 magyar idő szerint szeptember 8-án, szerdán hajnalban érkezik meg.

Kövess Minket!