VALORANT: jön a Zeddel történő kollaboráció

VALORANT: jön a Zeddel történő kollaboráció

Nagyot húz a kiadó.

Zedd világhírű DJ, aki a videojátékok iránti és főleg a taktikai lövöldözők iránti rajongásáról ismert, mint amilyen a VALORANT.

A rajongók hamar izgatottá váltak, amikor észrevették hogy egy Zedd-témájú közelharci fegyver tűnik fel a Year One Anthem videóban.

A Riot Games hivatalosan bejelentette a VALORANT-Zedd együttműködést, és a rajongók végre láthatják, miként tűnik fel a DJ a játékban. A közlemény szerint Zedd és a VALORANT összefogott, hogy „növeljék a hangerőt olyasmiben, ami kapcsán a Riot alig várja, hogy a rajongók kezébe kerülhessen”. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy egy új Zedd-témájú skin vonal készül, de más meglepetések is megjelenhetnek.

A teaser egy különleges eseményt is megemlít, ami azt jelezheti, hogy egy játékon belüli event is érkezhet. A potenciális csomag akár más Zedd-témájú dolgokat is tartalmazhat, például player cardokat és charmokat. Egyelőre nem világos, hogy az együttműködés teljes körű fegyvercsomagot tartalmaz-e. Ha szerencsénk van, akkor azt is megélhetjük, hogy Zedd zenéje megjelenik a játékban, ami a szórakozás egy újabb szintje lenne - ma mindenesetre minden kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!