LoL: Vizicsacsi már keresi új csapatát, akikkel LEC-t nyerne

LoL: Vizicsacsi már keresi új csapatát, akikkel LEC-t nyerne

A legjobb és legeredményesebb magyar LoL játékos hivatalosan is elkezdte az új csapatának felkutatását.

2019 novemberében meglepetésszerű bejelentéssel sokkolta rajongóit Kiss "Vizicsacsi" Tamás. Az egyetlen LEC top laner, aki MVP trófeát kapott teljesítményéért, bejelentette visszavonulását. Hiába remekelt a Splyce a Worldsön, jutott el egészen a negyeddöntőig, Csacsi számára kellett egy nagyobb szünet. A feltöltődés és regenerálódás időszaka jól sikerült, ugyanis 2021-ben már az Orange Panther Gamingben, a Challenger szintű Solo Queue meccseken, valamint a MAD Lions felső ösvényes edzőjeként halmozta a sikereket. Magyarország legjobb LoL-osa most látta elérkezettnek a pillanatot, hogy hivatalosan bejelentse, tárt karokkal várja az LEC csapatok megkereséseit a következő szezonra.

Vizicsacsi elégedetett azzal, hogy sikerült viszonylag hamar kiütnie a Challenger rangot az EUW szerveren, valamint elmondhatja (ismét) magáról, hogy ő a világ #1 Poppy toposa. Az LEC tudása bár kicsit megkopott a szünet alatt, de a MAD Lions kötelékében sikeresen tudott felzárkózni a mostani körülményekhez. A motivációja most sem más, mint a világ legjobb toposaként felérni a csúcsra. Az EU LCS-ben és az LEC-ben többször kopogtatott már a bajnoki cím kapuján, azonban mindig az utolsó pillanatban bukott el.

Reméljük, hogy minél hamarabb sikerül megtalálnia új csapatát, akikkel belevetheti magát sokadik alkalommal a legrangosabb Európai League of Legends liga forgatagába. A MAD Lions, a Fnatic és a Rogue csapatán kívül gyakorlatilag bárhol lenne számára hely, különösképp abban a Team Vitalityben, ahol a mag már összeállt, de nem tudták még a rájátszásra sem megoldani a felső ösvényes kérdést.

Ti melyik csapatban képzelitek el Vizicsacsit jövőre?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik LEC csapatban játszik jövőre Vizicsacsi?