Elstartolt a Crystal Guard, ezért jön az ingyenes hétvége is R6S-ben

Elstartolt a Crystal Guard, ezért jön az ingyenes hétvége is R6S-ben

Az éles szerverekre is megjön az új Operation, de az első hétvégének nem mindenki fog örülni.

Valószínűleg sokan várták már az új szezont, hiszen mindig jó mikor egy játék kap némi vérfrissítést, bár az előzetes hírek alapján nem biztos, hogy minden a legjobb irányba változik. Viszont erre még azért várni kell, hogy mindent ki lehessen próbálni rendesen és egyértelműen ki lehessen ezt jelenteni. Mindenesetre a hatodik év harmadik szezonja megérkezett, és az éles szervereken is elérhetővé vált, így Osát is be lehet szerezni, lehet csapatni az átdolgozott pályákon - Bank, Coastline, Club House -, illetve el lehet kezdeni hozzászokni a módosított operátorokhoz is.

A másik dolog, ami miatt még nagyon érdekes a Crystal Guard, az az ingyenes hétvége, a Ubisoft bejelentette ugyanis, hogy az új szezon miatt mindenki számára elérhetővé teszi a játékot. Megszokott húzás ez tőlük, hogy időnként bárki belekóstolhat az FPS játékukba, azonban a régi motorosok ezt nem kifejezetten szeretik, mert ilyenkor jóval több kezdő játékos jelenik meg a szerveren, valamint a csalóknak is több lehetőségük van kibontakoztatniuk "tudásukat" ilyenkor. Persze meg is lehet fordítani a dolgot, hiszen a tapasztalt veteránok könnyebben szerezhetnek több fraget egy-egy ilyen hétvége alatt.

A lényeg viszont, hogy szeptember 9-étől egészen 12-ig ingyenesen játszható lesz a Rainbow Six: Siege. Ez azt jelenti, hogy minden játékmód és pálya a rendelkezésre áll, ráadásul egy ilyen akciót követően nagyobb learázás is szokott lenni, tehát olcsóbban lehet hozzájutni a játékhoz. Akinek még nincs meg vagy van olyan ismerőse, akit szeretne rávenni a taktikai FPS-re, most könnyen megteheti a következő napokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!