R6 Crystal Guard: ők az új szezon nyertesei és vesztesei

R6 Crystal Guard: ők az új szezon nyertesei és vesztesei

Get_Flanked megy végig a szóban forgó listán.

Az Operation Crystal Guard elstartolt kedden délután, melyet azóta is szívesen pörgetnek a játékosok.

Get_Flanked, az egyik legnagyobb Siege youtuber végigment ennek kapcsán azon, hogy kik az új szezon nyertesei és vesztesei. Íme a videó:

Nagyon nagyrészt a nerfeket és buffokat sorolta fel a videós, de amit érdemes figyelembe venni, azok az indirekt változtatások. Védők terén a következőket említi meg a videós:

  • Warden indirekt buffot kapott azáltal, hogy a flash, mint mechanika erősödött, így a szemüvege egy fokkal hasznosabb lett.
  • Mindenki, aki tud hozni impact grenade-et másodlagos eszközként nyertes, ugyanis Osa pajzsát egy ilyennel egy pillanat alatt hatástalaníthatjuk. 

Mi kiegészítjük a következővel ezúttal vesztes oldalon:

  • Frost és Kapkan nem kap értesítést arról most már, hogy ha valakit injured állapotba rakott az eszközével, ami egy nem elhanyagolható nerf számukra és ezáltal társaik számára.
  • A sniperrel rendelkezők Bank kisebb változtatásai után szintén kevésbé effektívek kívülről. 

Mindemellett pedig természetesen nyertes lehet mindenki, aki a csapatmunkát és a kommunikációt szem előtt tartja, ugyanis Osa pajzsának használata nem kevés koordinációt igényel. Összességében pozitív változásokról beszélhetünk, reméljük, hogy ti is élvezitek a szezont!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!