Jöhet a KAY/O buff?

Jöhet a KAY/O buff?

Te melyik ügynököt buffolnád vagy nerfelnéd jelenleg elsőként?

Anno, az Episode 3 Act 1 berobbanásakkor úgy tűnt, hogy végre egy használható ügynököt kaptunk. KAY/O akkor olyan karakternek tűnt, akinek nincs szüksége még hosszú hetek frissítéseire, a megjelenés első percétől fogva játszható és értékes volt. Az idő azonban rácáfolt erre.

Jelenleg KAY/O közel a legrosszabb és a legkevésbé játszott játszott ügynök az összes közül. A Valorbuff adatai szerint, a játékosok mindössze 16.2%-a játszik vele, a győzelmi aránya pedig csupán 43.2%. Egyetlen egy karakter van, akinek ennél is rosszabbak a statisztikái, nem más, mint Yoru.
Yoru buffra is jó ideje várunk már, és bár azon már dolgoznak a fejlesztők, legutóbb azt mondták, hogy több időre van szükségük a véglegesítéshez. Ezúttal KAY/O helyzetéről kérdezték őket és nem voltak restek válaszolni most sem.

"KAY/O egyszerűen gyenge. Erősítésre van szüksége, amin már gondolkozunk is."

Ezek alapján tehát a KAY/O buff is tervben van, de hogy pontosan mikor kapjuk meg, azt még maguk a fejlesztők sem tudják. Valószínűleg elsőként Yoru kap majd egy kis frissítést és KAY/O még csak utána következhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!