Hirdetés

Új hős és persona érkezik a TI10 után a Dota 2-be?

Olyan információra bukkant egy adatbányász, amely alapján érdekes következtetéseket lehet levonni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EsportGuru Podcast

Az EsportGuru podcastek 55. része

Hirdetés

Egy Reddit felhasználó mélyebbre ásott, mint kellett volna, és elrejtve talált némi információt arról, hogy egy nagyobb frissítés várhat a rajongókra a közeljövőben. A legutóbbi updateben rafinált módon módosításokat hajtottak végre a fejlesztők egy olyan fájlban, amely a minimap ikonokat tartalmazza, beleértve az egyéb alternatív ikonokat is, mint például az Arcanák esetében megváltoztatott arcokat. Ráadásul három új kiegészítést is tartalmaz a paletta, de csak az elsötétített sziluettjeiket lehet látni a képen.

Az árnyak közül kettő ismeretlen, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy újonc, legalábbis első ránézésre, miközben a harmadik az alakjából kiindulva Miranára utalhat. Ezek szerint pedig egy persona érkezhet a játék egyik ikonikus hőséhez, aki egyben a Netflix anima sorozatának főszereplője is egyben, és mivel a Dragon Knightot is meglepték egy új skinnel, így talán ez a feltételezés sem áll távol a valóságtól.

Az új hősöket illetően egyelőre semmi konkrétum nincs, pusztán szintén következtetni lehet, hogy mikor kerülhetnek be a kliensbe. A korábban kiadott Nemestice Battle Pass révén kiderült, hogy egy másik esemény még biztosan lesz a Dota 2-ben az év vége felé, ráadasul az elmúlt években az alábbiak szerint jelentek meg az új karakterek: Hoodwink (2020. december), Void Spirit & Snapfire (2019. november), Pangolier & Dark Willow (2017. október). Egy másik teória szerint nem csak új hősöknek a külalakja lehet a két árny, hanem további persona vagy Arcana is terítéken, szóval ezt majd a jövő válaszolja meg, az viszont biztos, hogy jó néhány újdonság jön a játékba, és reméljük még idén leszállítja őket a Valve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: pinimg.com

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés