Új hős és persona érkezik a TI10 után a Dota 2-be?

Új hős és persona érkezik a TI10 után a Dota 2-be?

Olyan információra bukkant egy adatbányász, amely alapján érdekes következtetéseket lehet levonni.

Egy Reddit felhasználó mélyebbre ásott, mint kellett volna, és elrejtve talált némi információt arról, hogy egy nagyobb frissítés várhat a rajongókra a közeljövőben. A legutóbbi updateben rafinált módon módosításokat hajtottak végre a fejlesztők egy olyan fájlban, amely a minimap ikonokat tartalmazza, beleértve az egyéb alternatív ikonokat is, mint például az Arcanák esetében megváltoztatott arcokat. Ráadásul három új kiegészítést is tartalmaz a paletta, de csak az elsötétített sziluettjeiket lehet látni a képen.

Az árnyak közül kettő ismeretlen, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy újonc, legalábbis első ránézésre, miközben a harmadik az alakjából kiindulva Miranára utalhat. Ezek szerint pedig egy persona érkezhet a játék egyik ikonikus hőséhez, aki egyben a Netflix anima sorozatának főszereplője is egyben, és mivel a Dragon Knightot is meglepték egy új skinnel, így talán ez a feltételezés sem áll távol a valóságtól.

Az új hősöket illetően egyelőre semmi konkrétum nincs, pusztán szintén következtetni lehet, hogy mikor kerülhetnek be a kliensbe. A korábban kiadott Nemestice Battle Pass révén kiderült, hogy egy másik esemény még biztosan lesz a Dota 2-ben az év vége felé, ráadasul az elmúlt években az alábbiak szerint jelentek meg az új karakterek: Hoodwink (2020. december), Void Spirit & Snapfire (2019. november), Pangolier & Dark Willow (2017. október). Egy másik teória szerint nem csak új hősöknek a külalakja lehet a két árny, hanem további persona vagy Arcana is terítéken, szóval ezt majd a jövő válaszolja meg, az viszont biztos, hogy jó néhány újdonság jön a játékba, és reméljük még idén leszállítja őket a Valve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: pinimg.com

Kövess Minket!