Megosztotta Pokimanét és a profi VALORANT-játékosokat a legutóbbi, 3.06-os patch

Megosztotta Pokimanét és a profi VALORANT-játékosokat a legutóbbi, 3.06-os patch

Jett nerfje az, ami miatt sokan osztották meg véleményüket.

Szeptember 22-én publikálta a Riot Games a VALORANT 3.06-os frissítését, amely leginkább a pályákon és az ügynökökön változtatott hol így, hol úgy.

Egészen pontosan utóbbin belül is Jett ultijának, a Bladestorm nerfelése osztotta meg a közösséget: van, aki szerint éppen ideje volt gyengíteni a népszerű ügynökön, mások viszont eltérő véleményen vannak.

A nerf támogatói mellett van Pokimane, aki régebb óta kérte Twitter-profilján, nerfeljék Jettet. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki örült ennek a hírnek, a közösségi oldalon a "Jett" szó például az egyik legnépszerűbb a frissítés publikálása óta.

A FunPlus Phenix játékosa, ANGE1 viszont furcsának találta ezt a nerfet. A véleménye szerint inkább a dash-t kellett volna átdolgozniuk, hogy csak abba az irányba tudjon menni, amerre néz a karakter. A FNATIC játékosa, Mistic egyet is értett vele, szerinte a nerfnek sok hatása nem lesz, úgyhogy véleménye szerint ezt át kellene gondolni.

A FaZe Clan színeit képviselő babybay csak poénosan annyit jegyzett meg: "Nem nyúltak a Jett dash-hez, úgyhogy még mindig van állásom".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!