Ritka 1v5 siker: minden csapattársa kilépett, mégis megnyerte a meccset R6S-ben

Ritka 1v5 siker: minden csapattársa kilépett, mégis megnyerte a meccset R6S-ben

Ráadásul még egy kombót is összerakott az ellenfél, hogy tuti biztos legyen a győzelem, a sors és egy játékos viszont közbeszólt.

Bár csak egy casual mérkőzésről van szó, akkor sem adna az ember nagy esélyt arra, hogy az egyedül maradt játékos képes lehet megnyerni egy teljes csapat ellen az utolsó, mindent eldöntő kört. Most viszont ez történt, 2:2-nél - bár nem tudni miért - minden csapattársa kiszállt a meccsből, viszont emberünk ahelyett, hogy követte volna őket és legyintett volna, megpróbálta lehozni és megnyerni az ötödik kört is. Kapkan mellett döntött Borderen, és szépen fel is szerelte a csapdákat, ekkor már egy kicsit Reszkessetek betörők feelingünk volt a látottak alapján, majd nagyszerűen védekezett. Nem is akármilyen kombóval találta szembe magát, a támadók Lion, Finka, Blitz és Dokkaebi kvartettel vágtak neki ördögi tervük megvalósításának. Először a supply roomba betörő Dokkaebi és Finka kapta az áldást, majd Blitzet is büntette a védő, de csak 31 életereje maradt a tűzharcot követően. Nem sokkal ezután a customs inspectionban Liont is levadászta, miközben fél perccel a vége előtt a Yanát irányító játékos plantelt, de pechére tudta honnan próbálta védeni a defusert az ellenfele és kiszedte őt is, majd hatástalanította a készüléket.

A játékosról tudni érdemes, hogy a Year 1-től egészen a Year 4-ig PS-en játszott az R6S-dzsel, mielőtt áttért volna PC-re, és a következő szezonban a Diamond 3-at célozta meg magának. Tény, hogy ilyenkor szinte az egy egyedül maradt játékosnak sok esélye nincs, és kisebb csoda vagy az ellenfél balgaságai kellenek a sikerhez, de ez a kör azért örökké emlékezetes marad, ha más nem a nyertes félnek biztosan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!