A zavaros challenge miatt a Ubisoft megajándékozza az R6S játékosokat

A zavaros challenge miatt a Ubisoft megajándékozza az R6S játékosokat

A régi-új visszatérő esemény kapcsán az egyik challenge kisebb átverés volt, emiatt kompenzál a kiadó.

Kicsivel több, mint egy hete tette elérhetővé a Ubisoft a Rainbow Six: Siegeben a Showdown játékmódot, és úgy tűnik a vadnyugat elég sokaknak kellemes kikapcsolódást jelentett. Már csak azért is, mert bizonyos kihívások teljesítése remek kis jutalmakat kínált. Ezek közül az egyik azonban rendesen megkeverte a közösséget. Az történt ugyanis, hogy a "New Sheriff in Town" challenge a játékon belül egy packot kínált azon játékosoknak, akik teljesítették. Legalábbis első ránézésre, miután elvégezték jött a felismerés, ez bizony nem egy csomagot dobott a játék, hanem szimplán egy charmot. Teljes egészében úgy nézett ki a képen az ajándék, mint egy Showdown Pack, és ezt egyre többen szóvá is tették a fejlesztőknek a közösségből. Egyébként nem is volt nehéz eleget tenni az elvárásoknak, hiszen elég volt 10 ellenfelet likvidálni ebben a játékmódban, és már dobta is jutalmat, ezért rá is mentek sokan.

A panaszkodás végül eljutott a Ubisofthoz is, akik gyorsan mérlegelték a dolgot, majd elismerték, hogy hibáztak, tényleg nagyon zavaró volt a kép ennél a kihívásnál.

„A Showdown Challenge-dzsel kapcsolatos zűrzavar miatt, valamint, hogy megköszönjük a játékosoknak Fort Truth-ba való visszatérésüket, még a héten egy ingyenes Showdown csomagot adunk nekik.”

Azon játékosok tehát, akik szeptember 28-ig bejelentkeztek a játékba jogosult az extra csomagra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: pcgamer.com

Kövess Minket!