Megújul a magyar Gran Turismo ranglista

Megújul a magyar Gran Turismo ranglista

Átláthatóbb, egységesebb és könnyebben nyomonkövethetőbb lesz, hogy a játékosok hol helyezkednek el a ranglistán.

2018 után újra felállításra kerül a magyar Gran Turismo ranglista, amely több, mint 60.000 felhasználót számlál, ahogyan azt korábban már megírtuk. Ezt a mennyiségű játékost pedig igyeznek most még jobban rendszerezni, illetve fontos tényező az is, hogy könnyebben megtalálhatóak legyenek a résztvevők. A Race Online Hungary fejlesztésében lévő GTSH-Rank 2017-2018-ban már listázta az akkoriban nagyságrendileg 14.000 főt számláló közösséget a játék beépített „Driver Rating” (DR) pontértékei alapján.

Ezen lista kerül most újra az előtérbe, viszont a DR pontok helyett minősítési versenyszisztémában szerzett pontok alapján történik majd a besorolás a DR pontszámok feltüntetésével. Az újonnan elinduló lista jó lehetőséget nyújt a rohamosan növekvő hazai játékosbázis erőviszonyainak és tehetségeinek megismerésére.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a ranglista megújulására mikor lehet pontosan számítani, de alighanem hamarosan megtörténik a fejlesztés és minden eddiginél jobb ranglista mutatja meg hazánk legjobbjainak sorrendjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!