Egyre több és több játékost vonz be a New World

Többen játszottak a játékkal a megjelenés utáni 2. napon, mint az elsőn.

Nem indult gördülékenyen a New World megjelenése, már a béta időszakában is pozitív-negatív hírekről számoltunk be mi is: többek között az Nvidia GeForce RTX 3090 videokártyák tulajdonosainak fájhatott igazán a feje, mert többüknél megadta magát a kártya a játék során, viszont már a zárt béta is egészen sok, közel 200 000 játékost vonzott be. A megjelenés sem indult zökkenőmentesen, vannak játékosok, akik 1 hetes respawn time-ról számoltak be.

A játék ennek ellenére nemcsak, hogy sok játékost tudott bevonzani megjelenésékor, hanem továbbra is vonzza be az érdeklődőket. Szeptember 28-án kedd este például Steamen 707 230-an is játszottak egyidőben és mindeközben Twitchen is közel 1 millióan, 985 738-an is követtek figyelemmel egyidőben valamelyik streamert.

A népszerűség pedig nem csökkent tegnapra, azaz szeptember 29-ére sem, ugyanis a New World megdöntötte saját rekordját, 734 496 játékos gépén is futott egyidőben a játék. Twitchen sem csökkent érdemben az érdeklődés, közel 731 ezer nézőt vonzott be a játék, és jelen pillanatban, csütörtök délben is 300 ezer felett van kicsivel a játék nézőinek száma.

A 734 496-os játékoslétszám egyébként az ötödik legmagasabb szám Steamen, mint egyidejű legtöbb játékos. A New World-öt olyan címek előzik már csak meg ezen a listán (milliós számokkal), mint a Cyberpunk 2077 (1,05 millió), a Dota 2 (1,29 millió), a CS:GO (1,31 millió) és a PUBG (3,25 millió).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!