LoL: Ezekben a csapatokban folytathatja karrierjét Rekkles

LoL: Ezekben a csapatokban folytathatja karrierjét Rekkles

A világ egyik, ha nem a legeredményesebb ADC-je új csapatot kereshet a következő hónapokban, de hol folytathatja Rekkles?

Egyre több pletyka kering az interneten arról, hogy Martin "Rekkles" Larsson biztosan nem marad 2022-re a G2 Esportsnál. Az európai szuperbajnok jelenleg még szerződéssel rendelkező lövésze csapaton belüli nézeteltérések miatt válthat klubot. A legújabb hírek szerint Jankos és Caps kimondta, hogy csak akkor hosszabbít, ha Rekkles megy. Egyelőre úgy tűnik, hogy a vezetőség inkább a lengyel dzsungelest tartja meg (miután a dán középső ösvényessel már aláírták az új kontraktust), mint a 25 éves svéd zsenit. Adódik rögtön a kérdés, hogy ha nem a G2, akkor melyik csapatban találkozhattok jövőre Rekklesszel?

Rekkles -> TSM FTX

Miután Bjergsen bejelentette, hogy visszatérne játékosként, adja magát a lehetőség, hogy egy igazi sztárcsapatot húzzanak fel az Egyesült Államokban a két európai veterán köré. Bár az elmúlt években az igazán jó eredmények elmaradtak a Team SoloMid FTX-nél, a népszerűség és befektetői háttér még mindig elképesztően stabil. Ha Rekklest nem az igazán nagy nemzetközi eredmények, hanem kizárólag a pénz motiválja, akkor levezetésre tökéletes lehet neki az NA LCS, a Worldsre kijutás egyértelműen elérhető lesz számára abból a régióból is.

Rekkles -> Team Vitality/Team BDS

A LIDERrel és Selfmade-del megerősített Team Vitality bizonyította, hogy képes felvenni a versenyt a legnagyobb európai együttesekkel. A rájátszás már idén összejött nekik, jövőre harcolhatnak a világbajnoki helyekért. A mid és a jungle stabil, Crownshot helyett Rekkles akár még erősítés is lehet, ha együtt tud dolgozni Labrovval. Topra kéne még egy tapasztalt és jó játékos, utána el lehet kezdeni nagyban gondolkozni.

A Team BDS újoncként mutatkozhat be a 2022-es tavaszi LEC szezonban, ugyanis a belga-svájci klub megvásárolta a Schalke 04 spotját. Egyelőre csak Nuclearint neve merült fel, mint potenciális Team BDS játékos, a maradék négy kezdőpozíció kiadónak tűnik. A pénz nem akadály a szervezetnél, Rekkles megszerzésével egy igazi húzónévvel erősíthetnének a tulajdonosok.

Rekkles -> Ninjas in Pyjamas

A katasztrofális nyári szezon után eladta LPL spotját a Victory Five. A kínai bajnokságba ennek köszönhetően érkezik meg 2022-ben a NiP, akik első európai szervezetként küzdhetnek olyan sztárcsapatok ellen, mint a FunPlus Phoenix, a Royal Never Give Up és az EDward Gaming. Rekkles svéd állampolgár, a NiP svéd szervezet, minden adja magát ahhoz, hogy Rekkles Kínában vezessen le, miután lehúzott 8 évet az EU LCS/LEC-ben.

Le kell szögezni, hogy sem a G2, sem Rekkles nem jelentett még be semmit hivatalosan, de jelen helyzetben az lenne a legmeglepőbb, ha minden maradna a mostani állapotban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: G2 Esports)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapatban folytatja karrierjét Rekkles?