Olyan sokáig váratták az EnVy edzőjét, hogy inkább lelépett a csapattól

Olyan sokáig váratták az EnVy edzőjét, hogy inkább lelépett a csapattól

Gyakorlatilag öngólt rúgott a csapat.

Mennyi időbe tellik szerintetek leigazolni egy játékost vagy egy edzőt? Nyilván ezer és egy buktatója lehet az üzletnek, de ha eljut odáig egy csapat, hogy az adott személy már nekik dolgozik, minden nap segíti a csapatot, ráadásul 3 hónap alatt is kimagasló eredményeket érnek el közösen, akkor valahogy elvárható lenne, hogy a szerződés megkötése legyen a legfontosabb. Sajnos a Team EnVy nem így gondolta.

Michael "Mikes" Hockom idén júniusban lett az EnVy edzője és szinte azonnal jöttek is a szebbnél szebb eredmények. Vele dolgozva, a csapat felért a VCT 2021: Stage 3 Masters 2. helyére és csaknem az észak-amerikai régió legjobb alakulatává nőtték ki magukat. Mikes viszont megunta a várakozást és lelépett. Mint kiderült, június óta várt a szerződésére, amit a csapat persze többször megígért, valahogy még sem készült el.

"Három hónapja vártam a szerződés elkészülésére, a szervezet pedig alig volt hajlandó erről érdemben kommunikálni, így munkakapcsolatom az EnVyvel megszakadt. Köszönöm nekik a lehetőséget és büszke vagyok arra, hogy mennyi mindent elértünk ilyen rövid idő alatt is." - írta bejegyzésében.

Rossz látni az egykoron oly neves csapat szenvedését az utóbbi években. Anno CoD-ban és CS:GO-ban is ott voltak a legjobbak között, ma viszont inkább olyan játékokra fókuszálnak, mint a Halo, a Rocket League és persze a VALORANT is. Utóbbiban bármennyire is ütőképes a csapatuk, ha 3 hónap alatt sem tudnak leigazolni egy eredményes edzőt, akkor valami nagyon nem tökéletes a csapatnál.

Az EnVy aktuális VALORANT csapata:

  • Pujan "FNS" Mehta
  • Victor "Victor" Wong
  • Austin "crashies" Roberts
  • Jaccob "yay" Whiteaker
  • Jimmy "Marved" Nguyen (kölcsönben a FaZetől)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: envy.gg

Kövess Minket!