Újra elér mindenkit a Doktor Átka a Rainbow Six: Siegeben

Már aki hagyja persze, visszatér ugyanis a Doctor's Curse speciális esemény a játékba, és három hétig lehet majd tolni.

Egy látványos trailerrel jelentette be a Ubisoft, hogy egy korábban már bemutatott event újfent megjelenik a Rainbow Six: Siegeben. Közeledik a Halloween, és enne apropóján a szivárványos kommandókat is elárasztják a szörnyekkel. A Doctor's Curse eseményt október 12. és november 2. között lehet tolni a játékban.

"Évszázados kísérletek és kínzások után a Doktor elhagyta kastélyát, és bizony egyre több lény jött ki onnan játszani. Ezeknek a különleges lényeknek tehát új barátaik vannak, miközben az Exterminatorok is visszatértek az irtózatos haverjaikkal együtt. De vajon véget vethetnek a kastély környékét elárasztó rémségeknek uralmának?"

A Doktor's Curse beiktat egy különleges játékmódot, mely a Hide and Seek névre hallgat, ami tulajdonképpen egy bújócskázás. A védőknek meg kell próbálniuk túlélni a kör végéig, hacsak nem sikerül még előtte levadászniuk a támadókat. Mindkét csapat speciális felszereléseket kapott, viszont lőfegyvert senki sem használhat. Mindegyik Exterminator egy közelharci fegyverben bízhat, amellyel elég 1-2 suhintás egy szörny túlvilágra küldéséhez. Ezen kívül három eszközhöz férhetnek hozzá: Eyenox III, EE-ONE-D, és a pulzusérzékelő. Eközben a védőknek van lehetőségük néhány fajta csapda lepakolására (Kapkan, Frost és Lesion kütyüje), valamint rendelkeznek a Nightstride képeséggel, ezáltal egy rövid időre láthatatlanná tudnak válni, és gyorsabban mozognak.

Az esemény egyébként egy frissített Doktor’s Curse Collection-t is magával hoz, amiben helyet kaptak a játékmódban látható fejfedők, uniformisok, fegyver skinek és charmok is. A kollekcióba összes 48 event exkluzív itemet pakoltak. Ezeket a packokat 300 R6 Creditért vagy 12500 Renownért lehet megvásárolni. Az egyedi - de egy szet összes tartozékát magában foglaló - bundlek 1680 R6 Creditért szerezhetők meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!