Így tudsz gyorsan szintet lépni VALORANT-ban

Így tudsz gyorsan szintet lépni VALORANT-ban

Lépj minél feljebb a Battle Passban.

Minden VALORANT Act kezdetével egy új Battle Pass is érkezik, amely keretein belül a játékosok további jutalmakban is részesülhetnek. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a szintet tekintve feljebb tudj jutni - ha pedig sokáig szeretnél jutni, akkor gyorsabban is kell lépkedned felfelé.

Legyen fókuszban akár az ingyenes, akár a pénzbe kerülő jutalmakról, az időt rá kell szánni a játékra. Jó hír azonban, hogy a szintlépés nem olyan nehéz, mint azt az ember gondolná. Íme néhány tipp, hogyan tudsz gyorsan feljebb lépkedni.

Teljesítsd a kihívásokat

A VALORANT számtalan missziót, kihívást, küldetést ajánl fel, amelyekből van napi és heti rendszerességgel frissülők is. Mindegyiknél meg van adva, hogy ezekért mennyi XP-vel jutalmaz a játék. Ha időt is szeretnél spórolni, akkor amit csak lehet, érdemes Spike Rush játékmódban teljesíteni, igaz nem minden kihívás abszolválható itt - például hogy vásárolj meg egy bizonyos típusú fegyvert, arra már nem alkalmas a mód.

Mely játékmód adja a legtöbb XP-t?

A Spike Rush és a Deathmatch egyaránt egy XP-ben gazdagabb alternatívát tud nyújtani a standard játékmód mellett azáltal, hogy jóval gyorsabb a játékmenet, előbbi pedig 1000, utóbbi pedig 900 XP-vel is jutalmazhat. Ugyan egy standard módban játszott mérkőzésért 2500 XP-t is kaphatsz, arányaiban viszont több idő is eltelhet egy-egy mérkőzésen, mintha a Spike Rush-t, vagy a Deathmatch módot választottad volna.

A Spike Rush pedig ugyan 100-zal többet ad, mint a Deathmatch, időben viszont egy kicsit szintén tovább tarthat, itt pedig inkább érdemes azt választani, amelyet kényelmesebbnek érzel.

Az Episode 3 Act 3 kezdetéig már nincs sok idő hátra, úgyhogy ha szeretnél minél nagyobb szintre jutni, érdemes elkezdeni mihamarabb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!