A Ubisoft saját maga leakelte az R6: Extraction pontos megjelenési dátumát?

A Ubisoft saját maga leakelte az R6: Extraction pontos megjelenési dátumát?

Lassan már röhejessé válik, amit művel a Ubisoft a Rainbow Six: Extraction játékkal, és a mostani húzásuk sem legjobb.

Különös és furcsa utat jár be az R6E, pedig alig a 2019-es E3-on mutatták be, és akkor arról szólt a fáma, hogy 2020-ban már bele is vetheti magát a közösség az szivárványos kommandó földöntúli kalandjaiba. Aztán az idegen inváziót a COVID-19 elmosta, és egyelőre halasztani kellett a világ megmentését az idegen életformával szemben, majd jöttek a hírek a 2021-es megjelenésről, de ezt sem tudta tartani a kiadó. Ráadásul a játék neve is megváltozott, hiszen az R6S Outbreak játékmódon alapuló új alkotás elsőként a Quarantine alcímet viselte, ami a pandémia miatt kisebb mellélövésnek számított. Minden nehézség ellenére a fejlesztés nem állt le, de jelenleg lassan ott tartunk, hogy hisszük, ha látjuk a Extraction megjelenését.

Errefel a Ubisoft saját magát hozta fura helyzetbe, mert bár egyetlen hivatalos csatornán sem jelentette még be a pontos megjelenési dátumot, mégis egy régi, júniusban közzétett bejegyzés szép csendben frissült, és kikerült oda, hogy a játék várhatóan 2022. január 20-án fog megjelenni. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a játék januárban érkezik. Jelenleg az nem világos, hogy ez a módosítás direkt vagy tévedés útján történt-e, tehát egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni az információt.

A játékról egyébként a közelmúltban új részleteket közölt a kiadó, és olyan szavakkal dobálóztak, mint hogy mélyebb lesz a játékmenet, és valamilyenféle operátor fejlődés - új szintező rendszer mellett - is helyet kap az alkotásban. Jelen állás szerint eddig két helyszín biztos, New York és San Francisco városát is meg lehet majd menteni az idegenektől, és a fejlesztők szerint nagyjából háromszor akkorák lesznek a pályák a Siege-ben látottakhoz képest. Csak győzzük kivárni a megjelenést.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!